Dieta lui Kate Middleton! Ce mănâncă Prințesa de Wales la prânz și ce preferințe are pentru cină

29 octombrie 2023   Royals

Se zvonește că Prințesa Kate Middleton este foarte îndemânatică în bucătărie și că, de fiecare dată când are ocazia, chiar ea pregătește mesele de prânz și cina.

Kate Middleton este mereu foarte activă și iubește sportul, așa că este important ca ea să mănânce foarte sănătos pentru a se asigura că are suficientă energie pentru hobby-urile sale, pe lângă faptul că are grijă de cei trei copii ai ei și ai Prințului William.

În ciuda faptului că locuiește într-un palat plin de ajutoare, inclusiv bucătari profesioniști, se zvonește că Prințesa Kate Middleton este foarte îndemânatică în bucătărie și adoră să gătească cina pentru familia ei. La un moment dat, ea a făcut o glumă pe tema aceasta.

În 2016, Kate Middleton a spus în glumă că William "trebuie să suporte" faptul că ea gătește de cele mai multe ori, iar soțul ei a glumit: "Acesta este motivul pentru care sunt atât de slab".

Se spune că dieta zilnică a lui Kate Middleton este plină de fructe, legume și opțiuni sănătoase la modă.

Ce mănâncă Kate Middleton la micul dejun

Se pare că Prințesa Kate Middleton bea un smoothie dimineața și unul după-amiaza. Potrivit Mail Online, ea amestecă spirulină, varză kale, matcha, spanac, coriandru și afine pentru o băutură sănătoasă, notează Mirror

Ce mănâncă la prânz Prințesa Kate Middleton

Când vine vorba de masa de prânz, Kate adoră salatele și bolurile de fructe. De asemenea, ea încearcă să mănânce alimente care îi ajută pielea, inclusiv multe salate de pepene verde, gazpacho, fructe de goji, tabbouleh și ceviche.

O sursă a declarat: „Kate are deja o siluetă perfectă, dar motivația ei este să obțină o piele radiantă."

În ce constă cina lui Kate Middleton

Când vine vorba despre cină, se pare că familia Wales este destul de tradițională. Cina preferată a lui William este friptura de pui, iar Kate Middleton se pare că face un curry și supe foarte bune. Se pare că cei doi soți își fac singuri cârnații acasă. De asemenea, Kate își implică și copiii în gătit și le-a spus celor care îi iubesc că le place să-i ajute.

Kate Middleton are și unele gustări preferate

În loc să consume celebra ciocolată, Kate Middleton are o alternativă mai sănătoasă. Potrivit unor speculații, ea preferă fructele de pădure amestecate cu lapte de migdale. Înainte de a-și începe viața regală, Kate a fost adesea văzută în magazinul ei local pentru a lua un pachet de Haribo, și sperăm că sunt preferatele ei și acum.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe