Din liceu şi-a ales destinul. Kate a câştigat un premiu, în adolescenţă, care a adus-o aproape de Wiliam

12 februarie 2019   Royals

Încurcate sunt căile vieţii! Deşi nici nu visa vreodată să ajungă în sânul familiei regale, Kate a primit, în copilărie şi adolescenţă, mai multe semne referitoare la viaţa care o aşteaptă!

Puţini ştiu că cea care este acum Ducesă de Cambridge a jucat, în copilărie, într-o piesă de teatru, la serbarea şcolii, rolul unei fete de rând, care urma să se căsătorească cu un prinţ. Şi asta nu e tot! În adolescenţă, Kate a câştigat un premiu care, de asemenea, era un indiciu pentru viaţa ce o aştepta.

Ea l-a cunoscut pe Prinţul Philip, cu mult timp înainte să-şi cunoască alesul inimii. În liceu, Kate a câştigat The Duke of Edinburgh`s Awards, înmânat chiar de către Prinţul Philip. În timpul unui documentar realizat despre viaţa soţului reginei Elisabeta, Kate a povestit despre întâlnirea ei cu cel care avea să-i devină socru.

Pentru a câştiga respectivul premiu, Kate a fost nevoită să termine o cursă de căţărat pe ploaie. Imediat cum a finalizat-o, echipa ei a fost desemnată câştigătoare a premiului 1 şi a fost invitată să-şi ridice premiul de le Palatul St. James. Asta se-ntâmpla acum 20 de ani!

Mai multe