Distrugerea unui mit - William și Harry n-au fost niciodată apropiați! Diana își făcea griji pentru ei

18 septembrie 2024   Royals

E un mit că frații regali s-au înțeles întotdeauna perfect și doar acum au probleme de comunicare și apropiere. Iar cineva din anturajul regretatei Prințese Diana e dispus să scoată adevărul la iveală!

Conform celor spuse acum de Ingrid Seward, redactorul-șef al Majesty Magazine și biograf regal remarcabil, Prințul Harry o voia pe mama sa doar pentru el și fratele lui cel mare… îi stătea în cale, motiv pentru care n-a reușit niciodată să se apropie de el pe durata copilăriei lor.

Vorbind cu editorul The Sun, Matt Wilkinson, Ingrid susține că Lady Di își făcea griji din cauza copiilor ei: „Diana mi s-a destăinuit spunându-mi că-și făcea mari griji din cauza lui William, dar apoi a început să-și facă griji în privința lui Harry pentru simplul fapt că lui nu-i stătea deloc mintea la învățat, nu citea niciodată nimic”, a dezvăluit aceasta.

„Diana a încercat din răsputeri să-și ajute fiul mai mic, însă el nu-și dorea nimic pe lume decât să-și petreacă tot timpul cu mama lui. Harry se prefăcea câteodată că era bolnav la școală, doar ca să vină Lady Di să-l ia de la școală și să stea apoi cu el toată după-amiaza să se uite împreună la televizor. A fost un băiețel foarte apropiat de mama lui!”, a conchis Ingrid.  

Biograful regal e de părere că frații regali au devenit mai uniți abia după ce și-au pierdut mama, însă nici măcar atunci nu s-a încheiat rivalitatea dintre ei. „Țin minte când William a avut acel an de pauză academică, iar fratele lui mai mic spunea despre el că era mult mai drăguț atunci decât de obicei. Cu alte cuvinte, e un mit că cei doi frați se aveau bine. Au reușit să se apropie cât de cât abia după ce a murit Prințesa Diana. Ceea ce i-a unit atunci a fost durerea simțită, doar ei doi știau cum e să-ți pierzi așa mama. Dar, în rest, n-au avut niciodată o relație strânsă”, a ținut să adauge expertul.

Biograful regal susține că a avut numeroase discuții cu Lady Di despre băieții ei: „Am vorbit mult despre rivalitratea dintre ei. Îmi spunea că-și făcea mari griji pentru Harry și nu voia să fie tratat diferit față de fratele lui. Când mergeam să ne întâlnim cu Regina Mamă, ea punea mâna pe scuan și-l invita pe William să se așeze lângă ea, ignorându-l complet pe Harry, iar acest lucru o supăra tare mult pe Diana”, a completat Ingrid Seward.

Iar, în prezent, răfuiala dintre frați este de-a dreptul legendară. Harry și William nu suportă să se mai afle în aceeași încăpere, de când fiul cel mic al Dianei a părăsit țara natală în îndatoririle regale, și fac totul posibil ca să se evite. Totuși, s-a ițit o speranță în privința viitorului relației lor - William i-a urat „La mulți ani!” fratelui cel mic zilele trecute, iar Harry plănuiește să se întoarcă luna aceasta în UK.

foto - GettyImages

Mai multe