Divină în rochie de seară! Regina Letizia a Spaniei, în cea mai frumoasă ținută a ei din ultima vreme

25 octombrie 2024   Royals

Familia regală spaniolă a fost imaginea eleganței seara trecută, la ceremonia de decernare a premiilor Prințesa de Asturia 2024, la Oviedo, în nordul Spaniei.

Regina Letizia, în vârstă de 52 de ani, și fiica ei cea mare, Prințesa Moștenitoare Leonor, în vârstă de 18 ani, au arătau uimitor în ținute complementare de seară, în timp ce Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, a optat și el pentru un costum bine croit, într-o nuanță de bleumarin.

Doar fiica cea mică a cuplului regal spaniol, Infanta Sofia, în vârstă de 17 ani, a ales o rochie simplă, neagră, pentru concertul susținut la Auditoriul din Oviedo înaintea decernării Premiilor Prințesa de Asturia 2024.

Ca de obicei, Regina Letizia a atras toate privirile într-o rochie midi albastru strălucitor, cu decolteu asimetric, volan subtil și mâneci lungi.

Ea și-a combinat rochia uimitoare cu accesorii aurii, pantofi cu vârf ascuțit și o geantă clutch asortată.

Fosta jurnalistă și-a purtat părul coafat simplu și elegant, lăsând la vedere o pereche de cercei delicați din argint și safir.

Prințesa Leonor, care a primit, mai devreme în aceeași zi, titlul de Primar de Onoare al orașului Oviedo, a ales o ținută cu o fustă de tul albastru pal, imprimată cu flori, purtată peste o bluză mulată, neagră. O ținută demnă de o viitoare regină, până la urmă...

Ambele surori și-au purtat părul coafat în bucle lejere și un machiaj glam, de seară, în ton cu cel al mamei sale. Însă regina consoartă în vârstă de 52 de ani rămâne, fără doar și poate, un etalon de bun gust la palatul regal spaniol, iar ținuta ei de la gala de seara trecută este un exemplu cât se poate de potrivit în acest sens.

Nu greșim când spunem că soția Regelui Felipe este cel mai bine îmbrăcată femeie regală din lume, de un bun gust greu de egalat.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe