Divorțată, trecută prin cancer de două ori, Sarah Ferguson e fabuloasă și reinventată la 64 de ani

25 septembrie 2024   Royals

Sarah Ferguson întoarce toate capetele în această fustă îndrăzneață, la o ieșire specială, aproape de inima ei. Ducesa de York nu contenește să ne uimească, cu stilul său.

Arăta absolut senzațional miercuri, când a plecat la New York.

Ducesa de York, în vârstă de 64 de ani, a optat pentru o fabuloasă fustă neagră plisată și o jachetă albastră vibrantă pe care le-a combinat cu o bluză multicoloră inspirată din anii 70, colanți și cizme negre.

Mama Prințeselor Beatrice și Eugenie a explicat pe contul său de socializare:

„Am plăcerea să mă aflu la New York pentru Săptămâna Climei de anul acesta și vreau să vă aduc în culise! Mă simt atât de binecuvântată să cunosc așa de mulți tineri motivați care se zbat să facă împreună un viitor mai bun și mai curat. Abia aștept ziua a doua din Săptămâna Climatică.”, și au urmat etichetele #climateweeknyc #climateweek.”

Fosta noră a Reginei Elisabeta a purtat nuanțe atât de vibrante, care îi completează atât de bine părul roșcat. Ducesa de York a afișat acest look școlăresc adorabil, completat și de o bentiță neagră.

Nu poate contesta nimeni, Fergie s-a reinventat în ultimele luni.

Are discursuri din ce în ce mai puternice și revigorante. Pare că s-a regăsit ca om, ca femeie, iar această atitudine a ajutat-o să depășească atât de bine și cele două diagnostice de cancer care i-au zbuciumat viața în ultimii doi ani.

Întâi cel mamar, apoi cel de piele.

Este o femeie atât de puternică și și-a crescut și fiicele în același stil. Sarah Ferguson se bucură din plin și de statutul de bunică: are doi nepoți și o nepoată.

Ducesa de York arată și foarte bine la corp, în ultima vreme, a eliminat surplusul ponderal și acum îndrăznește să-și expună picioarele în fuste scurte și silueta fină în rochii lungi și mulate la evenimente.

Tot în aceeași perioadă, la New York se află și celălalt nepot, Prințul Harry.

Foto: Profimedia

Mai multe