Dorința Regelui Charles pentru Prințul Harry! Sigur Kate Middleton și Prințul William nu sunt de acord

22 noiembrie 2023   Royals

Regele Charles și-a sărbătorit săptămâna trecută cea de-a 75-a aniversare și, deși un apel din partea Prințului Harry și a lui Meghan Markle a fost o dorință binevenită, Prințul William și Kate Middleton nu sunt de acord.

Regele Charles și-a sărbătorit săptămâna trecută cea de-a 75-a aniversare cu o cină intimă, înconjurat de familia și prietenii apropiați la Clarence House. În ceea ce privește dorințele de ziua lui de naștere, este posibil ca toate să i se fi îndeplinit, chiar înainte să sufle în lumânările de pe tort.

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle i-ar fi dat un telefon Regelui Charles, urându-i o zi de naștere fericită, scrie The Express. 

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, locuiesc în Montecito, California, după ce au renunțat la rolul lor ca seniori în familia regală britanică. Deși ei nu au primit nicio invitație în legătură cu evenimentul de seară de ziua de naștere a Regelui Charles, cuplul a trecut peste orice neînțelegeri și i-a făcut urări monarhului la ceas aniversar.

Convorbirea ar fi fost "prietenoasă și cordială", iar Prințul Harry și Meghan Markle i-ar fi trimis regelui un mesaj video cu copiii lor, prințul Archie, în vârstă de patru ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, un gest care l-a lăsat pe acesta "foarte emoționat".

"A fost foarte impresionat", a declarat o sursă pentru OK! Magazine. "Relațiile dintre rege și fiul său sunt încă foarte tensionate, dar nu ar lăsa niciodată ca acest lucru să stea în calea unei relații cu nepoții săi, pe care nu i-a mai văzut de foarte mult timp."

Este posibil ca gestul să-l fi determinat pe Regele Charles să ia în considerare perspectiva de a aplana tensiunile, dar Prințul William, Kate Middleton și Regina Camilla s-ar putea dovedi greu de convins privind o posibilă împăcare.

Prințul Harry a făcut o serie de afirmații grave la adresa regalilor în cartea sa Spare, detaliind o altercație fizică pe care a avut-o cu Prințul Wlliam și a dezvăluit că se temea că Regina Camila va fi o "mamă vitregă rea", referindu-se la ea ca la "cealaltă femeie". Prințul Harry a mai afirmat că Prințesa de Wales a făcut-o pe Meghan Markle să plângă din cauza rochiilor domnișoarelor de onoare pentru nunta lor.

"William este absolut hotărât să nu repare relațiile. Soția sa, Kate, a fost extrem de insultată de Harry și Meghan, iar el îl vede pe Harry ca pe un blestem asupra monarhiei și asupra vieții lor. Nu are absolut nicio intenție de a-l readmite în viața lui", a declarat acesta pentru OK! El a concluzionat: "În cele din urmă, Charles probabil că și-ar dori ca Harry să fie și el în Anglia, dar cred că nu este susținut de nimeni în această privință. Poate că este rege, dar nu-l poate aduce pe Harry înapoi rapid".

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe