Drama din spatele aparițiilor Reginei Letizia. Cine a ajutat-o să treacă peste zvonurile de infidelitate

25 iulie 2024   Royals

Regina Letizia a Spaniei și-a petrecut ultimele luni într-o angoasă teribilă și a avut nevoie de sprijinul Regelui Felipe și al fiicelor sale în timpul ieșirilor sale publice, pe fondul afirmațiilor explozive că și-ar fi înșelat soțul.

Cumva, reginei i-a fost teamă să mai dea ochii cu lumea după ce fostul ei cumnat a afirmat public că ei doi ar fi avut o aventură pe la spatele Regelui Felipe.

Mai mult, la începutul acestei luni, fostul cumnat al Reginei, Jaime Del Burgo, a provocat din nou unde de șoc susținând că a rămas în contact cu regina consoartă, într-un interviu pentru ziarul argentinian Clarín.

Ca urmare a acestor recente afirmații-bomba, Casa Regală Spaniolă și-a arătat public unitatea și, timp de aproape o lună, începând cu 25 iunie, Regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, n-a mai fost fotografiată având o ieșire individuală.

Acest lucru s-a schimbat pe 23 iulie, când regina a apărut, finalmente, singură la reuniunea anuală a directorilor centrelor Institutului Cervantes, în Barcelona.

Până atunci, regina cea fashionistă a fost mereu înconjurată de familia ei în timpul evenimentelor publice, apărând alături de fiicele ei adolescente, Infanta Sofia și Prințesa Leonor, sau agățându-se de brațul protector al soțului ei, Regele Felipe.

Sprijinul familiei regale a venit ca urmare a afirmațiilor explozive făcute de fostul cumnat al Letiziei, Jaime Del Burgo, care la începutul acestui an a sugerat că ei doi au avut o „aventură” chiar și după căsătoria ei cu Regele Felipe.

Omul de afaceri care s-a întâlnit cu Letizia pe când aceasta era încă prezentatoare de știri și a fost căsătorit, apoi, chiar cu sora ei, Telma Ortiz, în perioada 2012-2014, a susținut recent că este încă în contact cu soția lui Felipe.

„Am împărtășit mulți ani din viața noastră împreună. Am fost o familie. După cum am spus întotdeauna, între noi nu a fost o relație de îndrăgostiți. Iubitul ar fi el, în orice caz. Mă refer la Felipe.”

Fostul cumnat al Letiziei a descris relația sa cu Letizia drept una „dedicată, de lungă durată, exclusivă”.

În ciuda acestor afirmații incredibile, Palatul spaniol a păstrat tăcerea și nu a replicat public în niciun fel.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe