Ducele și Ducesa de Edinburgh, seară magică în Malta. S-au simțit bine și au băut șampanie

10 octombrie 2024   Royals

Ducele și Ducesa de Edinburgh s-au relaxat și au intrat într-un spirit mai festiv, în ziua a treia a vizitei lor în Malta, la reședința Înaltului Comisar britanic de acolo.

Sophie, în vârstă de 59 de ani, a arătat spectaculos într-o rochie multicoloră. Soțul ei, Prințul Edward, în vârstă de 60 de ani, a fost la fel de elegant într-un costum negru șic, în timp ce a ținut un discurs la evenimentul menit să faciliteze întâlnirile tinerilor cu regalii.

Foarte interesantă ținuta Ducesei de Edinburgh, toată lumea a remarcat-o. Sophie s-a afișat cu o rochie lungă, multicoloră, cu model mozaic și pantofii roșii cu toc.

Ducesa a accesorizat la interesanta rochie bijuterii discrete. De asemenea, a folosit un machiaj discret și și-a lăsat părul desfăcut.

Mai devreme, Sophie și Edward au făcut un tur al unei vile care a aparținut cândva răposatei Elisabeta a II-a. Aici venea să se relaxeze ocazional cu Prințul Philip, tatăl lui Edward și anteriorul Duce de Edinburgh.

Sophie și Edward au apărut foarte zâmbitori în timp ce erau însoțiți de reprezentanți ai Heritage Malta. Vizita de patru zile a Ducilor marchează împlinirea a 60 de ani de la independența Maltei și sărbătorește moștenirea comună a țării și colaborarea continuă cu Regatul Unit.

Vila malteză are o semnificație specială pentru familia regală, deoarece a fost locul în care a trăit regretata regina Elisabeta a II-a și soțul ei, prințul Philip, între 1949 și 1951, în timp ce prințul a fost staționat în Malta ca ofițer în serviciul Marinei Regale.

Cuplul a discutat cu reprezentanți de la Heritage Malta, care au explicat ce lucrări se întreprind pentru a reda reședința regală istorică - în prezent aflată în dezordine - la strălucirea de odinioară.

Cuplul, care a sărbătorit recent cea de-a 25-a aniversare a căsătoriei, a văzut, de asemenea, scrisoarea Regelui George al VI-lea prin care Malta primea Crucea George. Prințul Edward și Ducesa Sophie au mers apoi la bordul unei ambarcațiuni de patrulare în timpul unui tur istoric pentru a vedea locurile cheie ale celui de-al Doilea Război Mondial din Grand Harbour, Valetta.

Imaginile recente cu cei doi îi arată cuplul depunând coroane de flori la intrarea în port, pentru a comemora viețile pierdute în timpul conflictului.

Foto: Profimedia

Mai multe