Ducesa de Cambridge a eclipsat-o pe Regina Mathilde a Belgiei. Iată-le împreună la un eveniment oficial!

31 iulie 2017   Royals

La rugămintea Reginei Elisabeta a II-a, Ducele şi Ducesa de Cambridge l-au însoţit pe Prinţul Charles într-o vizită oficială de două zi în Belgia, acolo unde au avut loc tot felul de festivităţi care marchează Primul Război Mondial.

Au participat la o ceremonie numită Passchendaele

Ducesa de Cambridge (35) a impresionat, din nou, în timpul unei îndatoriri regale! Extrem de zâmbitoare şi amabilă, soţia Prinţului William (35) a fost în centrul atenţiei în timpul vizitei oficiale din Belgia, unde şi-a însoţit socrul, Prinţul Charles, şi soţul.

Îmbrăcată într-un outfit all white, Kate a eclipsat-o până şi pe Regina Mathilde, gazda lor din Belgia. În timp ce Regina Belgiei a purtat un outfit în nuanţe de bleu, destul de elegant, Kate a ales culoarea purităţii şi a demonstrat că un design simplu e mai sofisticat decât o ţinută bogată în detalii.

Alături de Regina Mathilde a Belgiei

O ţinută simplă, dar rafinată

Kate şi-a accesorizat ţinuta cu o pălărie de tip fascinator, un clutch alb cu auriu, şi o pereche de pantofi stiletto nude. La capitolul make-up, Ducesa a optat pentru un machiaj cu nuanţe pământii, care a prins-o de minune. Haideţi să vedem mai multe imagini de la această vizită oficială a Ducilor de Cambridge!

Mai multe