Ducesa de Cambridge a strălucit la nunta regală. A purtat o pălărie extravagantă

19 mai 2018   Royals

Respectând agenda evenimentului, Ducesa de Cambridge a sosit la câteva momente după ce soţul său, Prinţul William, a fost văzut intrând în Capela St. George alături de mire, Prinţul Harry. Aceasta a sosit în coloană, alături de mireasă şi de alaiul ei, respectiv pajii şi domnişoarele de onoare.

Kate, la sosire

Alături de Charlotte şi de o altă domnişoare de onoare

Îmbrăcată într-o creaţie de culoarea untului şi purtând o pălărie cu boruri largi, Kate a strălucit la nunta cumnatului său cu Meghan Markle, ocazie care a marcat, totodată, şi prima apariţie publică de când i-a dat naştere prinţului Louis.

Pentru acest eveniment, Ducesa de Cambridge a purtat o creaţie a designerului Alexander McQueen, cel care obişnuieşte s-o îmbrace la ocazii speciale. Ea a accesorizat o pălărie Philip Treacy şi pantofi Jimmy Cho, potrivit unui comunicat emis de Palatul Kensington.

Kate a intrat în biserică cu fetiţa ei, Charlotte, dar şi cu o altă domnişoare de onoare. Prinţul George a secundat-o, alături de un alt paj. Mireasa Meghan Markle a sosit în urma acestora.

Kate a purtat o pălărie sofisticată. Aici, lângă Ducesa de Cornwall

Kate şi socrii ei

Charlotte şi mama sa, Kate

Cel care a lipsit de la acest eveniment atât de important a fost chiar mezinul Ducilor de Cambridge, Prinţul Louis, care era prea mic pentru a participa.

Mai multe