Ducesa de Cambridge, apariţie spectaculoasă şi elegantă în mijlocul zilei. Nu-şi mai încăpea în piele de fericire!

28 noiembrie 2017   Royals

După o perioadă în care părea depăşită de programul zilnic şi de participarea la prea multe evenimente care pur şi simplu o oboseau, Ducesa de Cambridge a revenit într-un mare stil la îndatoririle regale. În weekend, Kate a fost absolut răvăşitoare, îmbrăcată într-o rochie de bal la un eveniment rafinat, iar toată lumea i-a putut admira burtica de gravidă, scoasă în evidenţă de rochia mulată, brodată cu pietre strălucitoare.

A purtat o rochie midi cu forme geometrice, asortată cu pantofi şi geantă în culoarea bordo.

A uimit cu buna dispoziţe, fiind cu zâmbetul pe buze şi afişând o imagine fresh. Se întâmplă lucruri minunate în Familia Regală a Marii Britanii după ce ieri, cumnatul lui Kate, Prinţul Harry, şi-a anunţat logodna cu Meghan Markle, au apărut pentru prima dată împreună în faţa presei şi chiar au fost protagoniştii unui interviu sincer în care au vorbit despre relaţia lor.

A vorbit cu entuziasm despre logodna Prinţului Harry.

Iar Ducesa de Cambridge nu avea cum să fie indiferentă la aceste schimbări, chiar Prinţul Harry a mărturisit că ea a cunoscut-o deja pe Meghan Markle şi că este foarte fericită şi entuziasmată cu privire la o nouă nuntă la palat. Din nou cu zâmbetul pe buze şi cu o ţinută stylish, ducesa a impresionat la sosirea sa în această dimineaţă la un eveniment în cadrul unui muzeu din Londra. Kate şi-a făcut apariţia pentru prima dată în ultimele 24 de ore şi s-au întâmplat multe la palat de la ultima sa participare la balul de vineri seara. Ba chiar a vorbit despre logodna lui Harry cu Meghan Markle, în numele său şi a soţului ei: "William şi cu mine suntem absolut încântaţi, este o veste bună. Este un moment foarte fericit pentru orice cuplu, le dorim toate cele bune şi sperăm că se bucură de acest moment fericit".

A spus aceste cuvinte cu zâmbetul pe buze, fiind vizibil că se bucură cu adevărat de faptul că familia se va mări în primăvară, odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său, dar şi cu intrarea în mod oficial a lui Meghan Markle în familie, ca soţie a Prinţului Harry.

Toată lumea a sesizat buna dispozitie a ducesei, dar şi imaginea sa schimbată, admiratorii cu greu şi-au putut lua ochii de la outfitul care îi venea perfect. Kate a purtat o superbă rochie cu mânecă lungă şi fustă plisată până la genunchi, un model de la Kate Spade cu imprimeu geometric în care a arătat spectaculos, mai ales că ţinuta, cu câteva dungi fine bordo, a fost completată de o pereche de pantofi din piele întoarsă bordo şi o geantă de tip plic în aceeaşi culoare.

Citeşte şi: Ducesa de Cambridge, răvăşitoare la gala Royal Variety Performance. A strălucit din cap până în picioare!

Foto: Getty Images

Mai multe