Ducesa de Cambridge, ”bona” copiilor. De ce l-a certat pe Prinţul George la ceremonie?

22 mai 2017   Royals

În timp ce toţi ceilalţi nuntaşi sărbătoreau uniunea religioasă a Pippei Middleton cu iubitul său, milionarul James Matthews, Kate a fost nevoită să o facă pe dădaca pentru cei doi copii ai ei, Prinţul George (4) şi Prinţesa Charlotte (2), dar şi pentru ceilalţi copii prezenţi la nunta surorii sale.

Kate a fost cu ochii pe micuţii năzdrăvani

Prinţul George şi sora sa mai mică, Prinţesa Charlotte, au fost în centrul atenţiei la nunta mătuşii sale. Dacă George a fost cel care a purtat verighetele spre altar, micuţa Charlotte a fost fata cu flori, spre încântarea tuturor. Totuşi, a existat cineva care nu s-a putut relaxa nici măcar un minut din cauza celor doi micuţi. E vorba chiar mama lor, Ducesa de Cambridge.

Kate a stat cu cei mici

Kate a fost atentă la toate mişcările celor doi, căci – după cum se temea – Prinţul George n-a fost tocmai cel mai cuminte şi ascultător băieţel în ziua cea mare a mătuşii sale. De aceea, la un moment dat, fotografii oficiali au surprins un moment mai tensionant între Kate şi fiul său cel mare, George. Se pare că soţia lui William a fost nevoită să-l ”tragă de urechi” pe George, care, neatent, a călcat pe rochia mătuşii sale, chiar la ieşirea din biserică.

Kate l-a atenţionat pe George

O reacţie absolut normală, prin care Ducesa ne-a demonstrat că este o mamă ca toate celelalte, fiind nevoită să-l aibă sub supraveghere strictă pe neastâmpăratul George. Culmea e că, Ducesa de Cambridge i-a avut în grijă şi pe ceilalţi micuţi prezenţi la ceremonia religioasă, care – la un moment dat -  au uitat unde se aflau şi-au început să vorbească cu voce tare.

Kate le-a atras atenţia şi celorlalţi copii

Iar dacă vă întrebaţi unde era în tot acest timp Mario Borrallo, dădaca Prinţului George şi a Prinţesei Charlotte, aflaţi că a fost fotografiată, la un moment dat, în faţa bisericii St. Mark, unde a avut loc ceremonia, însă nu ştim exact când şi dacă a ajuns la micuţi în vreun moment. Cert e că Ducesa de Cambridge pare să fi făcut faţă la a-l stăpâni pe năzdrăvanul George.

Nu ştim dacă a ajuns la cei mici

Cât despre Prinţesa Charlotte, aceasta a fost tăcută şi adorabilă. S-a arătat încântată de tot ce se întâmpla în jurul ei şi nu a ieşit din cuvânt lui Kate, urmând-o peste tot. Cât despre ţinuta micuţei, Charlotte a îmbrăcat o rochie albă, de prinţesă, accesorizată cu o fundiţă nude în talie. A purtat pantofi asortaţi şi o coroniţă de flori pe cap, asemenea celorlalte domnişoare de onoare alese de Pippa.

Micuţa Charlotte a fost adorabilă

Şi Prinţul George a purtat un outfit prestabilit, asemenea celorlalţi băieţei. Ţinuta sa era compusă dintr-o pereche de pantaloni bufanţi, o cămaşă albă cu nasturi asortaţi, dresuri albe şi pantofi nude. Se pare că outfiturile purtate de micuţi au fost achiziţionate de la compania spaniolă Pepa & Co.

foto: getty

Mai multe