Ducesa de Cambridge, în albastru! Să fie un semn în legătură cu sexul bebeluşului nr. 3?

8 februarie 2018   Royals

De la începutul acestui an, toţi simpatizanţii regali încearcă să ghicească sexul bebeluşului cu nr. 3 din familia Ducilor de Cambridge. S-au pus pariuri, ba s-au strigat şi diferite nume, însă nimeni nu va putea şti cu siguranţă sexul bebeluşului înainte de naştere.

foto: Getty Images

Kate, la o nouă apariţie

Culmea e că nici Ducesa de Cambridge nu prea ne ajută în acest sens, purtând ţinute pe care le-a îmbrăcat atât în timpul sarcinii cu Prinţesa Charlotte, cât şi-n cea cu Prinţul George. Recent, a apărut într-un palton de-un albastru regal. Să fie un indiciu?

A inaugurat un centru de reabilitare

Ieri, Ducesa de Cambridge a inaugurat, în Essex, un centru de reabilitare pentru persoanele cu diferite dependenţe. Zâmbitoare şi energică, Ducesa, care e însărcinată în ultimul trimestru, s-a prezentat la timp pentru întâlnirea cu oficiali şi specialişti în sănătate mentală.

În albastru. Să fie băieţel?

Pentru această ocazie, soţia Prinţului William a îmbrăcat un palton cloş, care era semnat de GOAT's Ellroy. Preţul acestui palton de-un albastru regal este 420 de lire sterline şi a reprezentat o alegere stylish pentru o asemenea ocazie. Kate şi-a accesorizat acest palton cu un clutch negru, cercei cu piatră albastră şi pantofi asortaţi, stiletto. Ce ziceţi, e un semn că bebeluşul nr.3  va fi un băieţel?

Oops! I s-a prins tocul în grilaj.

Un singur amănunt i-a umbrit apariţia lui Kate, la acest eveniment. Faptul că i s-a întâmplat ca tocul pantoful să i se prindă într-un grilaj. Nu e prima oară când trece prin aşa ceva, însă nu e mai puţin stânjenitoare această situaţie. Din fericire, cu zâmbetul pe buze, Kate a depăşit momentul incomod, ajutată de un oficial.

Mai multe