Ducesa de Cambridge, la cumpărături pentru bebeluşul nr. 3

4 aprilie 2018   Royals

O fi ea Ducesă de Cambridge, dar, mai presus de orice, este o mamă care se pregăteşte să aducă pe lume un nou copil. Aşa se face că soţia Prinţului William a mers la cumpărături pentru a completa lucrurile esenţiale în aşteptarea bebeluşului nr. 3 al cuplului.

Kate a fost surprinsă la shopping

Paparazzi au surprins-o pe Kate la cumpărături, în magazinul Waitrose, din Norfolk, locul din care se aprovizionează de multe ori când vine vorba despre lucruri necesare copiilor ei. Aceasta a fost văzută ieşind din acest magazin cu multe pungi de cumpărături, fiind ajutată de un singur ofiţer de securitate.

Simpatică şi jovială cum o ştim, Kate le-a zâmbit celor strânşi în faţa magazinului şi i-a salutat. ”Hey, bună!”, pare să le fi zis aceasta reporterilor de la DailyMail atunci când aceştia s-au adresat ei.

Kate nu e singurul membru al familiei regale care îşi face cumpărăturile la Waitrose. În aprilie 2016, Harry a fost văzut în magazin, cumpărându-şi... ouă! Şi Regina Elisabeta, Prinţul Charles, Prinţul Phillip sau Camilla, au trecut pragul acestui magazin.

Şi Regina a poposit la Waitrose

foto: Hello!

Mai multe