Ducesa de Cambridge, la ultima îndatorire regală înainte de naşterea copilului. A radiat!

22 martie 2018   Royals

Este oficial! Kate Middleton a marcat ultima zi în care mai participă la îndatoririle regale înainte de a naşte. Urmează să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea copil al său şi al Prinţului William în luna aprilie, iar pe parcursul sarcinii Kate a fost mai prezentă ca oricând la evenimente, fiind foarte actrivă pe plan profesional, în ciuda problemelor cu sarcina.

Totuşi, faptul că bebeluşul său urmează să se nască în orice moment o face pe Ducesa de Cambridge să se retragă pentru concediul de maternitate. Se pregăteşte pentru venirea pe lume a bebeluşului cu numărul 3, iar până la acest moment, Kate nu va mai participa la evenimente. Astăzi a ieşit pentru ultima oară, îmbrăcată în pantaloni şi radiind de fericire, însoţită de Prinţul William. Cu o burtică proeminente, Kate a mers foarte bine pe pantofii cu toc înalt. Totuşi, spre deosebire de cele mai recente evenimente la care a învins frigul în rochiţe, la piciorul gol, de data aceasta a ales să se simtă comod şi a optat pentru pantaloni.

Reprezentanţii de la Palatul  Kensington au confirmat că este ultima apariţie a lui Kate înainte de naştere, ducesa retragându-se, ca şi în cazul primelor două sarcini, în ultima lună: ”Evenimentul public la care vor participa astăzi Ducii de Cambridge va fi ultima îndatorire regală purtată de Înălţimea Sa înainte de a intra în concediu de maternitate”, se arată scris în respectivul comunicat. Iat-o pe Kate radioasă, îmbrăcată office, dar cu influenţe primăvăratice. Şi-a acoperit burtica cu o bluză colorată cu model floral de la Hobbs, iar peste a purtat un superb palton nude de la Goat, în valoare de 600 de lire sterline.

Aşteptăm cu nerăbdare fotografia cu Kate ţinându-l în braţe pe cel de-al treilea copil, realizată în faţa spitalului!

Foto: Getty Images

Mai multe