Ducesa de Cambridge şi-a reciclat ţinuta. Când a purtat-o mai bine?

24 martie 2017   Royals

Joi, Ducesa de Cambridge a avut de onorat o invitaţie la centrul de caritate Best Beginnings, din Londra, pentru a lansa o serie de filme educaţionale despre probleme mentale maternale. Acolo, Kate s-a prezentat cu un oufit reciclat, pe care l-a mai purtat şi acum un an.

2016 versus 2017

Zâmbitoare şi rafinată, Kate a avut o apariţie reuşită la evenimentul de ieri. Nu e o surpriză, căci ştim că soţia Prinţului William surprinde de fiecare dată prin alegerile sale vestimentare. Totuşi, cea de ieri ni s-a părut extrem de cunoscută. Asta pentru că anul trecut, tot în luna martie, Kate a îmbrăcat pentru prima dată acest costum Eponine.

A purtat un outfit Eponine

E drept, anul trecut, Kate a asortat costumul deux-pieces cu un clutch negru şi cu o pereche de stilettos negri, în timp ce, anul acesta, l-a accesorizat cu un clutch auriu L.K Bennett şi o pereche de stilettos nude. Cât despre hairstyle şi make-up, Kate n-a ieşit din rutina ei, look-ul ei fiind aproape acelaşi. Sesizăm, însă, că Ducesa de Cambridge şi-a mai închis cu o nuanţă părul şi că schimbarea o prinde de minune! Deci, voi ce spuneţi? Când a purtat acest outfit mai bine?

Kate Middleton are 35 de ani

foto: Getty

Mai multe