Ducesa de Edinburgh, upgrade de stil evident. Sophie este acum una dintre cele mai elegante membre regale

7 octombrie 2024   Royals

Soția prințului Edward a luat sub înaltul său patronaj o organizație care susține o cauză atât de dragă sufletului ei.

Și este din ce în ce mai stilată. Sophie de Edinburgh și-a actualizat în mod evident stilul. A rămas printre puținele membre active ale casei regale britanice și strălucește.

Cumnata Regelui Charles este o Ducesă de Edinburgh cum nu se poate mai bună. Cauzele susținute de acest ducat emblematic sunt orientate cu precădere înspre tineri și dezvoltarea lor.

Ducesa de Edinburgh a strălucit sâmbătă la un eveniment rar, de weekend.

Sophie, în vârstă de 59 de ani, a mers într-o vizită la Brooklands Motor Museum din Surrey pentru o întâlnire programată la Stația Spațială Internațională, alături de tineri din programele Brownie, Guides and Rangers.

Soția Prințului Edward a fost super șic cu ținuta de toamnă aleasă: un sacou maro ciocolatiu cu revere, o bluză crem cu dungi bej, pantaloni largi albaștri și ghete maro din piele întoarsă.

Sophie nu se teme de combinațiile de culori, pe care reușește să le îmbine armonios.

Ducesa a purtat o poșetă tip clutch și și-a lăsat părul blond desfăcut.

Ducesa de Edinburgh, patrona GirlGuiding, s-a alăturat Ghizilor în timpul unei vizite la Brooklands Motor Museum din Surrey, pentru acțiunea planificată l Stația Spațială Internațională, în vederea promovării și integrării fetelor și tinerelor în STEM.

Apariția vine la doar o zi după ce Ducesa a avut o altă apariție posh.

De data aceasta, în rochie.

Sophie a strălucit vineri în rochia sa regală, roz cu inserții maro, mai exact, detalii florale. În cadrul acestei apariții, soția Prințului Edward și-a prins părul, a renunțat la poșetă și a încălțat pantofi bej cu toc, din piele lăcuită.

Aici, Sophie Ducesa de Edinburgh, Colonelul Regal al Batalionului 5, The Rifles (5 RIFLES), Alteța Sa Regală (HRH) Ducesa de Edinburgh a participat la o paradă militară a revenirii acasă la Bulford, Wiltshire, vineri, 4 octombrie 2024.

Foto: Profimedia

Mai multe