Ducesa de Sussex, alături de Regina Marii Britanii, la primul eveniment comun

14 iunie 2018   Royals

Astăzi, la primele ore ale dimineţii, Regina Elisabeta a II-a a făcut echipa cu cea mai nou intrată în familia regală, pentru un eveniment oficial. Ducesa de Sussex a însoţit-o pe suverană într-o vizită regală în Cheshire.

foto: GettyImages

Meghan, la primul eveniment doar cu Regina Elisabeta

După cum au anunţat, Ducesa de Sussex a mers în prima vizită oficială, fără Prinţul Harry. Aceasta a acompaniat-o pe Regina Elisabeta la inaugurarea Mersey Gateway Bridge and Storyhouse, din Cheshire.

Meghan, plină de admiraţie vizavi de suverana Marii Britanii

Au emrs împreună cu trenul regal

Îmbrăcată într-o nuanţă de nude, Ducesa de 36 de ani a avut una dintre cele mai stilate apariţii de până acum. Ea a preferat ca Givenchy să fie casa de modă care o îmbracă la acest prim eveniment oficială alături de regina Elisabeta.

O apariţie fără cusur!

Rochia midi, capă în partea de sus, prezenta o curea neagră în talie şi-i punea perfect în evidenţă silueta silfidă a Ducesei de Sussex. Meghan a ales să-şi lase părul liber şi să meargă pe ideea unui make-up discret. Şi nu a dat greş! Şi clutch-ul şi patofii stilettos, negri, au fost foarte bine aleşi!

A secundat-o la fiecare pas

S-au amuzat teribil

Şi Regina Elisabeta a avut o apariţie fără cusur. Ea a ales un outfit într-o nuanţă de verde neon, semnat de Stewart Parvin, la care a potrivit o pălărie Rachel Trevor Morgan şi o geantă neagră. Iată mai multe fotografii de la acest eveniment!

Mai multe