Ducesa de Sussex s-a inspirat de la prietena ei, Victoria Beckham, la cea mai recentă apariţie

17 iulie 2018   Royals

Astăzi, Meghan şi Harry, Ducii de Sussex, au bifat o nouă apariţie publică, cu ocazia inaugurării unei expoziţii de artă, organizată la Queen Elizabeth Hall.

Zâmbitori, în timpul unei noii îndatoriri publice

Pentru această ocazie, Ducesa de Sussex a ales un outfit fresh, văratic, parcă inspirat din garderoba bunei sale prietene, Victoria Beckham. Este vorba despre un trench fără mâneci, semnat, însă, de un alt designer, nicidecum de soţia lui David Beckham.

Un trench asemănător cu cel creat de prietena sa, Victoria Beckham

Meghan a asortat trench-ul roz pal, al cărui cost este de 623 de lire sterline, cu o pereche de pantofi înalţi, de asemenea într-o nuanţă de roz, şi cu un clutch de dimensiune medie. Şi deşi în ultima vreme ne-a învăţat cu outfituri semnate de case de modă mari, prestigioase, Meghan a susţinut dintotdeauna brandurile din Canada, ţară despre care spune că i-a fost ”a doua casă”, dat fiind faptul că acolo a filmat, timp de mulţi ani, serialul ”Suits”.

Aşadar, nu ne surprinde că pentru această îndatorire publică a ales un brand canadian şi ne aşteptăm ca şi pe viitor să promoveze astfel de designeri.

Mai multe