Ducesa dificilă, enervată la maxim de lovitura sub centură. William i-a bătut pe Duci la propriul lor joc

2 octombrie 2024   Royals

Un expert regal susține că cea mai recentă mișcare a Prințului William probabil că a scos-o din minți pe Meghan Markle, alintată negativ de presă ”ducesa dificilă”.

Un expert regal a susținut că Meghan Markle s-ar putea simți „enervată” după ce Prințul William a devenit viral cu reuniunea sa surpriză alături de starul David Beckham, fost prieten al Ducilor de Sussex.

Legenda fotbalului britanic și-a ales însă tabăra. El este un regalist convins, căruia nu i-a surâs deloc rebeliunea mezinului regal. Însă pare că William a început să-i bată pe Duci la propriul joc. A aplicat exact stratagema lui Meghan. Cum Ducesa de fiecare dată lansează câte o noutate în același timp cu Prințesa Kate, acum și moștenitorul tronului ”i-a luat fața lui Harry”, apărând cu David, după gala sa de binefacere.

Atenția presei a fost deturnată, o mișcare ”atât de Meghan”, încât experții regali cred că Ducesa este furibundă acasă la ea, în SUA.

Prințului de Wales i s-a alăturat legenda fotbalului Angliei la RAF Northolt, marți, pentru a marca sfârșitul apelului „Up Against Time” al Ambulanței Aeriene din Londra, care a strâns 16 milioane de lire sterline pentru două elicoptere noi, la doar câteva ore după vizita fulger de luni a Prințului Harry în Marea Britanie, unde a participat la premiile WellChild, care se află sub patronajul său.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au bucurat de o legătură strânsă cu familia Beckham în trecut, cuplul participând la nunta lor din 2018, cu toate acestea, relația lor a devenit mai tensionată de-a lungul anilor.

Întrebat de jurnalistul Andrew Gold dacă Prințul William „i-a furat lumina reflectorului fratelui său și i-a învins la propriul lor joc”, comentatorul regal Kinsey Schofield a spus în emisiunea sa de pe Youtube: „Da, da, este clar ceva ce o va înfuria pe Meghan Markle.”

Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt priviți cu ochi buni nici la Hollywood. S-a scris că nepopularitatea lor ascendentă s-ar datora faptului că schimbă personalul mult prea rapid, mai cu seamă după ce un fost angajat a spus despre ducesă că are „accese de furie” și „face bărbații adulți să plângă”.

Foto: Profimedia

Mai multe