Ducesa în albastru: Kate Middleton a afișat o pereche de pantofi extrem de cool la un eveniment regal

14 iunie 2022   Royals

Albastru este culoarea ei preferată și o poartă de câte ori are ocazia. Ieri, Kate Middleton a fost o apariție clasic-șic la evenimentul Garter Day de la Castelul Windsor, acolo unde a purtat o ținută de un albastru vibrant și accesorii asemănătoare.

Ducesa în vârstă de 40 de ani a optat pentru o rochie-haină de un albastru superb, de la brandul Alexander McQueen, pe care a a completat-o cu o pălărie fascinator în valoare de 560 de lire sterline, o pereche de cercei cu diamante și pietre albastre și pantofi în ton, de la Aquazzura, în valoare de puțin peste 800 de lire sterline.

La acest eveniment, cel mai colorat din calendarul regal, au mai participat și Prințul Charles, Ducesa de Cornwall și Prințul William, sosiți la eveniment în mantii de ceremonie și purtând blazoane ale Ordinului Garter, cel mai vechi din Regatul Britanic, fondat de Regele Edward al III-lea cu aproape 700 de ani în urmă.

Kate Middleton continuă să fie figura oficială principală de la evenimentele regale, după ce ea și copiii ei (în special Louis) au captat atenția tuturor la festivitățile din cadrul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta.

Foto: profimedia

  

Mai multe