Ducesa Sophie de Edinburgh a purtat una dintre tiarele preferate ale lui Kate Middleton la dineul de stat

26 iunie 2024   Royals

Soția Prințului Edward a fost ravisantă în verde, cu o diademă spectaculoasă, care i-a venit perfect.

Ducesa de Edinburgh a strălucit marți seară cu o diademă spectaculoasă pe cap, așa de delicată. Ultima femeie regală care a purtat această bijuterie splendidă a fost Prințesa de Wales.

Se întâmpla în 2022, la Recepția Diplomatică a Regelui Charles.

De asemenea, superba diademă Floare de Lotus a fost purtată și de Prințesa Margaret, sora Reginei Elisabeta a II-a.

Este o tiară deosebită, delicată, la care Ducesa de Edinburgh a avut de data aceasta acces, în lipsa atâtor membre regale importante lipsă.

Colaj realizat de contul de Instagram Duchess_SophieHelen.

Sophie, Ducesa de Edinburgh sclipește într-una dintre cele mai spectaculoase diademe ale lui Kate Middleton la banchetul de stat de la Palatul Buckingham.

Pe 25 iunie, Ducesa de Edinburgh, în vârstă de 59 de ani, a strălucit cu tiara Floare de Lotus la cina diplomatică organizată în onoarea vizitei de stat a împăratului Naruhito și a împărătesei Masako a Japoniei în Regatul Unit.

Este prima dată pentru Sophie când este văzută cu această diademă spectaculoasă, consolidându-și astfel rolul regal important pe care îl deține.

Este una dintre cele mai importante membre regale acum.

Soția Prințului Edward a mai purtat anterior rar diademe.

A avut una cu acvamarin, dar și tiara ei de nuntă cu diamante, alcătuită din patru șiruri de diamante detașabile, care ar fi provenit dintr-una dintre coroanele Reginei Victoria.

Tiara Floare de Lotus i-a venit de minune, în condițiile în care Prințesa de Wales nu a fost prezentă. Kate rămâne o perioadă în afara reflectoarelor, în timp ce urmează chimioterapia. Consilierii Palatului au subliniat că apariția ei la Trooping the Color din 15 iunie nu a semnalat o revenire la îndatoririle regale, deoarece continuă tratamentul pentru cancer.

Totuși a reușit să liniștească britanicii, vădit îngrijorați după ce nu mai fusese văzută de jumătate de an.

William a fost prezent la dineul de stat singur.

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe