Ducesa Sophie, îmbrăcată din nou în rochia galbenă de la Trooping The Colour! Cum a accesorizat-o acum

12 septembrie 2024   Royals

Marți, Ducesa Sophie a avut o apariție elegantă, când a ieșit la o petrecere în grădină la Castelul Hillsborough din Irlanda de Nord, alături de soțul ei, Prințul Edward.

Ducesa Sophie, în vârstă de 59 de ani, a apărut îmbrăcată din nou frumoasa ei rochie galbenă Beulah London în stilul „Yahvi”, care are un guler rotund, talie strânsă și mâneci clopot.

Rochia e aceeași pe care a purtat-o în iunie la parada de ziua Regelui Charles, paradă cunoscută și sub numele de Trooping the Colour. Atunci a fost și primul angajament public al lui Kate Middleton de când a anunțat că face chimioterapie preventivă pentru cancer. În prezent, soția Prințului William a anunțat că tratamentul ei de chimioterapie a ajuns la final.

De această dată însă, Ducesa Sophie și-a accesorizat diferit rochia galbenă. Soția Prințului Edward a avut pe umeri un palton albastru de la Suzannah London, care a fost asortat pălăria cu plasă marină de la Jane Taylor Millinery, așezată pe coafura ei discretă.

Pentru a-și completa look-ul, Ducesa Sophie  a purtat pantofii „Rosalia 65 Ballet Pink Patent Pointed Pumps with Pearl Detail” de la Jimmy Choo și o pereche de cercei extravaganți - „5.20cts Platinum Three Row Diamond Hoop Earrings” de la G. Collins & Sons, care se vând pentru suma uluitoare de 24.500 de lire sterline. 

Marți, Prințul Edward și Ducesa Sophie au fost oaspeții de onoare ai petrecerii în grădină a secretarului de stat la reședința regală din Irlanda de Nord. Altețele Lor Regale s-au întâlnit cu persoane din Irlanda de Nord care au avut un impact pozitiv în comunitate.

Se știe că după vacanța de vară la Balmoral, Prințul Edward și Ducesa Sophie și-au reluat munca regală. În primele zile din septembrie, cuplul Ducilor de Edinburgh s-a îndreptat către Jocurile Paralimpice de la Paris 2024, pentru a-și arăta sprijinul pentru sportivii britanici.

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook The Lord Lieutenant for the County Borough of Londonderry

Mai multe