Ducesa Sophie și-a început turneul în Tanzania. Soția Prințului Edward a impresionat cu garderoba sa

18 septembrie 2024   Royals

Este din ce în ce mai stylish. Ducesa de Edinburgh a început să investească în garderoba sa, să își dorească să fie cât mai feminină, iar asta se vede.

De asemenea, Ducesa a prins aripi de când a fost nevoită să devină mult mai activă. De la moartea Reginei Elisabeta, Sophie a trecut prin diverse etape: a devenit ducesa de Edinburgh și a reprezentat Casa Regală la multe evenimente.

Unul de acest fel este inclusiv turneul pe care l-a început marți, 17 septembrie 2024, în Tanzania.

Ducesa de Edinburgh a arătat splendid marți, când și-a început vizita în Tanzania.

Sophie, în vârstă de 59 de ani, s-a întâlnit cu personalul Înaltei Comisii Britanice pentru a afla despre munca lor de aprofundare a parteneriatului Regatul Unit-Tanzania într-o rochie midi foarte frumoasă cu imprimeu, de la Giambattista Valli.

Înalta Comisie Britanică din Tanzania a făcut actualizare pe X, prezentând fotografii de la întrunirea de marți.

Ducesa a reciclat o ținută. Rochia pe care a purtat-o ieri a mai îmbrăcat-o și la Royal Windsor Horse Show în 2023.

Doar că de data aceasta, a adus câteva modificări subtile rochiei, schimbând gulerul mandarin cu un guler drept deschis și omițând cureaua pe care a purtat-o ​​anterior.

Rochia bicoloră care-i vine așa de bine a fost accesorizată cu un clutch „Lunatic” de la Sophie Habsburg și cu sandalele „High Mary Jane Leather Espadrille in White” de la Penelope Chilvers, cu care a făcut furori în vara aceasta.

Încălțările estivale cu platformă și panglici Valenciana Canvas Espadrilles de la Penelope Chilvers au fost pe val, dorite de toate femeile care se inspiră din garderoba regală.

Penelope Chilvers este un brand britanic clasic, cu tradiție, care creează încălțăminte și accesorii cu modele evergreen, făcute să dureze. De-a lungul anilor, piesele designerului au fost purtate de membri ai Familiei Regale, inclusiv de Kate Middleton, care a făcut, de exemplu, o mare pasiune pentru cizmele lor Long Tassel Boots.

Sophie Wessex, Ducesa de Edinburgh, deține, de asemenea, o pereche de încălțări Penelope Chilvers - Espadrilele High Catalina Cotton.

Foto: Profimedia

Mai multe