Ducii de Cambridge şi Prinţul Harry, primele regalităţi în London Eye

11 octombrie 2016   Royals

London Eye  unul dintre cele mai populare obiective turistice din Londra. Cu toate acestea, pentru regalităţile britanice a fost o premieră să se plimbe cu roata gigant din Londra, aflată pe malul sudic al râului Tamisa.

Pentru prima oară în London Eye

După cum era de aşteptat, experienţa a fost una extrem de plăcută pentru Ducii de Cambridge şi pentru prinţul Harry, care nu şi-au putut contenti zâmbetul atunci când roata a început să se mişte. Şi, desigur, prezenţa lor în London Eye a strâns o mulţime de oameni, fericiţi să-i vadă pe membri Casei Regale Britanice atât de aproape.

Evenimentul inedit a fost organizat cu ocazia ”Heads Together World Mental Health Day 2016”, iar înainte de această plimbare, cei trei au participat la o recepţie la London County Hall.

Cât despre apariţia Ducesei de Cambridge, trebuie să recunoaştem că ne-a surprins alegerea vestimentară, dat fiind faptul că temperaturile erau destul de joase, ieri. Kate a purtat o rochie cu pliuri, şi cu un imprimeu floral, destul de subţire, la care a asortat o pereche de pantofi eleganţi, cu toc înalt.

Foarte eleganţi

Iată fotografiile surprinse în timpul acestor evenimente, ce au avut loc ieri!

Mai multe