Duel vestimentar! Cine poartă outfitul câştigător, Regina Letizia ori prima-doamnă a Ucrainei?

5 iunie 2018   Royals

Ieri, regalităţile spaniole au fost gazdele oficialităţilor ucrainene. Letizia şi Felipe i-au primit cu braţele deschise, la palatul Zarzuela, reşedinţa regală, pe preşedintele Ucrainei, Petro Poroshenko, şi pe soţia acestuia, prima-doamnă Maryna Poroshenko.

Cuplul regal, gazdă pentru oficialităţile ucrainene

Oficialităţile ucrainene se află într-o vizită de stat, de câteva zile, în Spania, motiv pentru care, ieri, au luat masa, la palatul regal, cu Regina Letizia şi cu Regele Felipe al Spaniei. Îmbrăcaţi protocolar, cei patru au realizat, mai întâi, fotografiile oficiale, pe treptele Palatului Zarzuela.

Fotografia oficială de pe treptele Palatului Zarzuela

Pentru această ocazie, prima-doamnă a Ucrainei a îmbrăcat o superbă ”little black dress”, cu care, evident, n-a dat greş, având o apariţie rafinată şi ”safe”. Şi-a accesorizat ţinuta cu un colier negru şi cu o pereche de stilettos asortaţi.

Regina Letizia, în schimb, a mixat nuanţe de albastru în ţinuta ei. Ea a ales o fustă cloş, cu motiv floral, semnată de Adolfo Dominguez, cu un top simplu, bleumarin, şi cu pantofi Magrit, cu un print de şarpe. Şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de cercei dăruiţi de un brand italian la naşterea primei sale fiice, Leonor, în 2005.

Deci, cine poartă ţinuta câştigătoare din acest duel?

Mai multe