Duelul fashionistelor! Regina Letizia a întâlnit-o pe prima-doamnă a Mexicului, Angelica Rivera

26 aprilie 2018   Royals

Niciuna dintre cele două nu a avut înainte implicaţiuni politice, totuşi au ajuns la cârma unor ţări puternice. Una a fost jurnalistă şi a ajuns Regina Spaniei, iar cealaltă actriţă de telenovele şi a ajuns prima-doamnă a Mexicului. Ce mai au în comun Regina Letizia şi Angelina Rivera: apetitul pentru modă! Toate apariţiile lor sunt extrem de stilate şi ieşite din comun!

foto: Getty Images

Regalităţile spaniole, gazde pentru oficialităţile mexicane

Ieri, a fost o zi aglomerată la Palatul Zarzuela din Madrid. Regalităţile spaniole au fost gazdele oficialităţilor mexicane, preşedintele Enrique Pena Nieto şi soţia sa, Angelica Rivera. Cei patru au realizat protocolarele fotografii de la întâmpinare, oferindu-se, astfel, ocazia să le admirăm ţinutele celor două doamne, care sunt cunoscute drept unele dintre cele mai fashioniste şi elegante personalităţi ale lumii.

Astfel, pentru această ocazie, regina Letizia a Spaniei a ales să poarte un outfit simpatic, într-un roz pudrat, care i-a dat o eleganţă aparte. Compusă dintr-o tunică-rochie şi o pereche de stilettos asortaţi, ţinuta reginei a fost una ”soft” în comparaţie cu declaraţia de putere stilistică a Angelicăi Rivera. Aceasta din urmă a ales să poarte o bluză într-o nuanţă de roşu aprins, o fustă conică, de lungime medie, şi pantofi cu print de piton. A fost, fără doar şi poate, un duel stilistic foarte interesant, date fiind alegerile făcute de cele două doamne pentru o vizită de stat. Deci, vouă cine v-a plăcut mai mult?

Mai multe