După ce s-a certat cu Felipe pe aeroport, Regina Letizia a abordat o ținută sexy la o recepție în Olanda

17 aprilie 2024   Royals

Nu ne plictisim deloc să-i urmărim aparițiile Reginei Letizia a Spaniei! De aproape fiecare dată, soția lui Felipe este o viziune stilistică.

S-a întâmplat și ieri, când Regina Letizia a Spaniei a participat la o recepție la Amsterdam, în prima zi a vizitei sale de stat a suveranilor spanioli în Țările de Jos.

Spanioloaica în vârstă de 51 de ani a arătat cât se poate de senzual într-un top fără umeri și o fustă din satin Hugo Boss, în valoare de 6.000 de euro, pentru dineul organizat la Hotelul Barbizon Palace. Ea s-a alăturat soțului ei, Regele Felipe al VI-lea, la recepția care a avut loc pentru comunitatea spaniolă cu reședința în Țările de Jos.

Letizia a adăugat outfitului o curea neagră groasă, care a ajutat-o să-și sublinieze silueta deosebit de subțire, un clutch mic negru și o pereche de pantofi în ton cu restul accesoriilor.

Vizita celor doi este destinată să consolideze prietenia tradițională dintre cele două case regale, Letizia și Felipe urmând a se întâlni și cu Regina Maxima și Regele Willem-Alexander ai Țărilor de Jos.

Astăzi, Letizia și Felipe urmează să fie întâmpinați oficial de cuplul regal olandez în Piața Dam din Amsterdam, ocazie cu care trupa Marinei Regale a Țărilor de Jos va cânta imnurile naționale ale ambelor țări.

Ei vor vizita apoi Palatul Regal din Amsterdam, acolo unde spaniolii vor fi tratați cu o recepție și un prânz privat.

După o ceremonie de depunere de coroane și o vizită la Fundația Cruyff, cuplul regal spaniol va avea parte de un banchet de stat, seara, la care vor participa și Catharina-Amalia, Prințesa de Orange, Prințesa Beatrix a Țărilor de Jos și Prințesa Margriet a Olandei. 

Apariția superbă a Letiziei urmează după ce, înainte de plecarea spre Țările de Jos, pe aeroportul din Madrid, aceasta a fost surprinsă într-o discuție extrem de animată cu soțul ei, chiar în fața camerelor, lucru care pare o scăpare curioasă din partea unei persoane atât de obișnuite cu protocolul.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe