E ceva ce nu pot uita sau ierta. Mărul discordiei dintre soții Beckham, Harry și Meg. Nu se mai suportă

4 octombrie 2024   Royals

Soții Beckam și Ducii de Sussex erau prieteni, dar acum nu se mai suportă. Iată lucrul peste care nu pot trece.

David Beckham și Prințul William se pare că au legat o prietenie și mai strânsă. Recent, au apărut împreună, râzând și glumind, în timp ce inspectau un nou elicopter de ambulanță aerian.

David Beckham a fost cândva prieten bun cu Prințul Harry.

Un expert a sugerat că Prințul Harry și Meghan Markle sunt momentan „în dezacord” cu David și Victoria Beckham dintr-un motiv întemeiat.

Bănuielile sunt multe, însă situația tensionată dintre cele patru vedete este pusă pe seama alegerilor pe care le-a făcut legendarul fotbalist. Se pare că el și Victoria și-au ales tabăra, mai exact i-ar fi luat partea Prințesei Kate, lucru de netolerat pentru Meghan Markle.

Au ales-o pe Prințesa de Wales în detrimentul Ducilor de Sussex.

Aceste speculații au fost alimentate și mai mult atunci când Prințul William, însoțit de David Beckham, au inspectat un nou elicopter de ambulanță aerian, la doar câteva ore după ce fratele său înstrăinat, Prințul Harry, a avut o apariție rară în Marea Britanie.

Gestul a fost catalogat de specialiștii regali drept o formă vădită prin care William a bătut-o pe Meghan la propriul ei joc. A făcut și el ceva ce ea face frecvent: i-a ”furat” reflectorul lui Harry. I-a eclipsat evenimentul, iar durerea este mai ales că a apărut cu acest fost prieten al cuplului.

Victoria n-ar fi tolerat hachițele lui Meghan, iar soții Beckham s-ar fi săturat de rebeliunea aceasta pe care nu au mai înțeles-o. Regalist convins, David și-a ales tabăra.

Cel mi important lucru care trebuie subliniat este următorul, atenționează Richard Eden, autor regal: „Atât David, cât și Victoria acordă o mare importanță familiei și nu și-ar schimba niciodată, niciodată, relațiile de fmilie în felul în care au făcut-o Harry și Meghan.”

Abandonul familial este pur și simplu ceva de netolerat, în viziunea familiei Beckham.

Foto: Profimedia

Mai multe