E superbă în albastru! Cât costă rochia pe care a purtat-o Ducesa Sophie recent, la o recepție

19 iulie 2023   Royals

Sophie, Ducesa de Edinburgh, a avut o apariție superbă și sofisticată miercuri, la o recepție organizată la Castelul Windsor!

Ducesa de Edinburgh și-a unit forțele cu Ducesa de Gloucester pentru a-i susține pe Regele Charles și Regina Camilla la un eveniment găzduit la Castelul Windsor, în cadrul căruia a fost celebrată întreaga operă alui William Shakespeare.

Ducesa Sophie, fosta contesă de Wessex și soție a prințului Edward, a a avut o apariție foarte elegantă. Ea a îmbrăcat o rochie creată de brandul Etro în valoare de de 1.035 de lire sterline, într-o nuanță clasică de albastru. Ea a completat look-ul cu o geantă a designerului preferat de accesorii Sophie Habsburg, pantofi Jimmy Choo și o brățară Halcyon Days.

Și Ducesa de Gloucester, soția vărului Reginei Elisabeta a II-a, Ducele de Gloucester, a avut o apariție sofisticată, ea a îmbrăcat o rochie cămașă Max Mara peste o pereche de pantaloni negri, clasici.

Cum a decurs evenimentul de la Castelul Windsor

Membrii familiei regale au fost invitați de Regele Charles și Regina Camilla să închine pentru a sărbători cea de-a 400-a aniversare a primului manuscris al lui Shakespeare, alături de multe vedete printre care Helena Bonham Carter, Dame Judi Dench și David Oyelowo.

În calitate de membru al familiei regale, Ducesa de Gloucester își îndeplinește angajamentele în numele regelui și al reginei. Împreună cu soțul ei, ducesa a făcut parte din grupul select de membri ai familiei fotografiate alături de Majestățile Lor pentru portretele oficiale de după încoronare. 

În ceea ce o privește pe Ducesa de Edinburgh, ea a fost numită "arma secretă" a Familiei Regale, "nora preferată" a reginei Elisabeta a II-a și o "pacificatoare pricepută" capabilă să liniștească apele agitate dintre familia Sussex și restul familiei regale, scrie Tatler. Ea e căsătorită de aproape 24 de ani cu Prințul Edward, în vârstă de 58 de ani.

Foto: Getty Images

Mai multe