E vorba despre Archie și Lilibet! Prințul și Prințesa pot avea parte de o întâlnire emoționantă

11 iulie 2023   Royals

Prințul Harry și Meghan Markle au ales să își crească cei doi copii în America. Prințul Archie și Prințesa Lilibet au o copilărie foarte diferită față de cea pe care o trăiesc în prezent verișorii lor regali, George, Charlotte și Louis.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet ar putea fi pregătiți pentru o reuniune cu familia regală în următoarele luni, după ce micuții și-au petrecut cea mai mare parte a vieții lor în SUA. Cei doi copii ai lui Meghan Markle și ai Prințului Harry locuiesc în prezent cu părinții lor în California, acolo unde de curând au participat la festivitățile de celebrare a Zilei Independenței. În ciuda faptului că se află de cealaltă parte a Atlanticului, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, s-ar putea reuni în curând cu familia lor din Marea Britanie pentru cea mai dulce sărbătoare, scrie express.co.uk.

Deși nu au fost dezvăluite încă niciun fel de planuri, Regele Charles și-ar putea celebra cea de-a 75-a aniversare a sa, în noiembrie, cu o reuniune de familie la care ar putea lua parte și Prințul Archie și Prințesa Lilibet. În noiembrie 2018, cu ocazia împlinirii a 70 de ani, Charles, care pe atunci era Prinț de Wales, a găzduit o petrecere la Palatul Buckingham pentru membrii familiei regale.

În ciuda neînțelegerilor, Regele Charles și-ar putea invita familia din SUA la aniversarea de ziua lui din noiembrie. Chiar dacă nu sunt în relații bune, Prințul Harry a asistat la încoronarea tatălui său în luna mai. Meghan Markle a luat decizia de a rămâne în SUA pentru a avea grijă de Prințul Archie Prințesa și Lilibet. La încoronarea Regelui, Prințul Harry a stat la trei rânduri în spatele fratelui său mai mare și al cumnatei sale.

Prințul Archie are patru ani, iar Prințesa Lilibet doi ani

La doar un an de la nuntă, Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți. Archie s-a născut în 2019. La mai puțin de un an de la nașterea lui, cuplul a luat decizia de a se retrage din rolul lor ca membrii seniori ai familiei regale.

În iunie 2021, Prințesa Lilibet a venit pe lume, în SUA.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe