Ea e? Ducesa Sophie uimește cu un look superb, îmbrăcată numai în piele, în timpul unei vizite oficiale

4 octombrie 2023   Royals

Ducesa Sophie uimește într-un look complet din piele, la vizita ei de la Muzeul Brooklands, în Weybridge, Surrey, Anglia!

Sophie, Ducesa de Edinburgh, și-a impresionat fanii regali ieri, când a apărut îmbrăcată  într-o fustă din piele Nina Ricci, pe care a asortat-o cu o jachetă Prada din piele asortată, în timpul unei vizite la Muzeul Brooklands, în Surrey. Ducesa și-a completat look-ul cu o pereche de cizme maro și o cămașă cu flori.

Ducesa Sophie și look-ul ei îndrăzneț la muzeu

Ducesa Sophie s-a întâlnit cu tineri oameni de știință, ingineri și matematicieni care participă la evenimentul Brooklands Innovation Academy. Evenimentul se desfășoară pentru al doilea an și are ca scop punerea în legătură a tinerilor cu întreprinderi de top din domeniile științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii.

Ducesa Sophie a fost, de asemenea, văzută purtând un halat de laborator în timp ce a participat la un atelier, unde a făcut pastă de dinți.

Apariția ei la maimulte evenimente oficiale vine în contextul în care un expert regal a afirmat că Prințul Edward și Ducesa Sophie au format o legătură strânsă cu Prințul William și Prințesa Kate, după ce Prințul Harry și Meghan Markle au demisionat din funcția de membri seniori ai familiei regale, scrie The Express

Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, a declarat că Prințul și Prințesa de Wales se pot destăinui ducelui și ducesei de Edinburgh, deoarece cu toții se apreciază reciproc. Ea a declarat pentru OK! Magazine UK: „Uneori pare ciudat să realizezi că acestea sunt două generații diferite de membri ai familiei regale, deoarece par mult mai apropiați.

Dar, mai ales după tot ceea ce s-a întâmplat - nu numai cu moartea reginei, ci și cu plecarea lui Harry și Meghan și cu "concedierea" lui Andrew, cele două cupluri au format o legătură strânsă."

Jurnalistul a mai adăugat că atât Prințul William, cât și Kate Middleton "simt că se pot încrede în Prințul Edward și în Ducesa Sophie și că sunt atât de puține persoane cărora un membru al familiei regale le poate încredința gândurile și sentimentele lor".

„ Sophie și Catherine au dezvoltat o prietenie pe care cred că amândouă o prețuiesc foarte mult".

Foto: Profimedia

Mai multe