Ea e nepoata Reginei Elisabeta care îi poate împăca pe Harry și William! Frații sunt dezbinați

8 august 2023   Royals

S-a zvonit că Prințul Harry mai are încă o legătură puternică cu verișoara lui, Prințesa Beatrice, iar un expert crede că aceasta ar putea juca un rol cheie în cadrul Familiei Regale, și la împăcarea acestuia cu fratele, Prințul William.

Prințesa Beatrice ar putea fi "arma secretă" a familiei regale, cea care ar putea juca un rol crucial la împăcarea dintre Prințul Harry și Prințul William. Acesta are o slujbă normală, dar cu toate acestea, ea și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, participă des la evenimentele familiei regale și sunt printre puținii membri care păstrează o legătură puternică și cu Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle.

Prințesa Beatrice, care a împlinit ieri 35 de ani, s-a confruntat cu vremuri grele, inclusiv cu scandalul tatălui ei, Prințul Andrew, și cu diagnosticul de cancer la sân al mamei sale, Sarah Ferguson. Cu toate acestea, experții consideră că a făcut față în mod admirabil și ea ar putea fi cea mai potrivită pentru a rezolva dușmănia dintre familia Sussex și rege și prințul William.

Pentru revista OK! Magazine UK, expertul Nick Ede a declarat: „Beatrice este un model de urmat pentru cei care au probleme familiale. Ea a avut de-a face cu multe turbulențe în viața ei, inclusiv o familie destrămată și un tată - ducele de York - care a fost destul de controversat. Și se pare că a trecut foarte bine peste aceste furtuni.

Ea are, de asemenea, capacitatea de a vedea ambele fețe ale monedei, așa că, în ceea ce privește cearta dintre Harry și William și Regele Charles, ea poate fi mai deschisă la minte și poate încuraja ambele părți să discute, să vorbească și, eventual, să vindece această ruptură. Cred că dacă cineva o poate vindeca va fi ea sau poate Prințesa Anne. Beatrice ar putea fi arma secretă a familiei regale."

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe