Ed Sheeran a încălcat protocolul regal când l-a întâlnit pe Prinţul Charles. Ce a făcut artistul?

9 decembrie 2017   Royals

Celebrul cântăreţ în vârstă de 26 de ani a fost premiat de către moştenitorul tronului britanic, în cadrul unei ceremonii oficiale organizate la Palatul Buckingham, cu o medalie pentru servicii deosebite aduse industriei muzicale şi programelor implementate de mai multe organizaţii de caritate. Din păcate, întâlnirea dintre cei doi n-a decurs ”ca la carte”, căci artistul a încălcat un protocol regal, vechi de sute de ani.

Prea mult entuziasm. A încălcat protocolul regal!

Emoţionat şi încântat că a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE), Ed Sheeran a uitat că trebuie să urmărească un protocol regal atunci când îl întâlneşte pe Prinţul Charles. Artistul britanic i-a strâns mâna, atunci când Charles i-a întins-o, aşa cum se face, dar l-a atins şi pe braţ, ceea ce ”nu se cuvine”.

Din fericire, Prinţul Charles n-a părut deranjat de gestul artistului, fiind destul de încântat de ocazia de a-l cunoaşte. ”M-a întrebat dacă încă mai vând multe albume şi i-am spus că mâine am concert în New York. A fost surprins să afle că voi zbura imediat după această întâlnire”, a povestit, entuziasmat, Ed Sheeran despre discuţia şi întâlnirea cu Prinţul Charles al Marii Britanii.

"Bunicul meu era un monarhist convins", a dezvăluit, ulterior, cântăreţul pentru BBC. "Avea în casa lui toate acele plachete regale comemorative şi alte obiecte de acest fel, iar el a murit cu exact patru ani în urmă. Ceremonia de azi a marcat închiderea completă a unui cerc. Bănuiesc că ar fi fost foarte mândru de mine", a adăugat cântăreţul britanic.

foto: Instagram

Mai multe