Elegantă în roz! Cum s-a îmbrăcat Regina Camilla și cum s-a ferit de soare în Mombasa

2 noiembrie 2023   Royals

Regina Camilla a uimit cu apariția de ieri, în Mombasa! A fost foarte elegantă, chiar dacă temperaturile au atins 29 de grade Celsius!

Regele Charles și Regina Camilla au petrecut primele două zile din vizita lor în Kenya în Nairobi, iar ieri, în a treia zi, au ajuns în Mombasa. Deși temperaturile au fost foarte ridicate, cuplul regal a mers să vadă cum se antrenează pușcașii marini britanici alături de militarii din Kenya.

Pe o căldură de 29 de grade Celsius și o umiditate de 76%, cuplul regal a urmărit demonstrația de la Baza navală Mtongwe, după un drum dificil. Ieri, Regele Charles și Regina Camilla au zburat din Nairobi dimineața, iar apoi au luat barja din orașul insular Mombasa până la terenul de antrenament.

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, care s-a luptat cu căldura, a apărut îmbrăcată într-o tunică roz creată de designerul Anna Valentine și pantaloni albi. Ea a fost fotografiată purtând ochelari de soare de culoare închisă și ținând în mână o umbrelă albă din dantelă, pe care și folosit-o. L această ținută, Regina Camilla a asortat o geantă Savannah Bay Mini Raffia Tote Bag bej și pantofi cu toc ortopedic. 

Anna Valentine este unul dintre designerii preferați ai Camillei, care a purtat o ținută asemănătoare la banchetul de stat din prima seară a turneului.

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, care purta cravata Royal Marines și un costum bej, s-a așezat pe un divan pentru a primi salutul din partea unei gărzi de onoare la vizita din Mombasa. Royal Marines, care sunt trupele amfibii ale Marinei Regale și forța de comando a Regatului Unit, îi antrenează pe kenyeni în cadrul unui parteneriat strategic de cinci ani între cele două națiuni, scrie The Express

În luna mai, prima unitate de comando a pușcașilor marini kenyeni (KMCU) a făcut istorie prin încheierea cu succes a pregătirii de bază, marcată printr-o paradă de absolvire la baza navală Mtongwe.

Foto: Getty Images

Mai multe