Eleganță suedeză! Prințesa moștenitoare Victoria a arătat perfect într-o rochie bleumarin, cu buline albe

30 mai 2024   Royals

Prințesa Victoria a Suediei a impresionat cu aerului ei elegant, joi, la Göteborg, unde a participat la festivitățile dedicate Zilei Veteranilor.

Prințesa Victoria a Suediei, în vârstă de 46 de ani, a purtat culorile nautice în timp ce a vizitat portul Tångudden pentru a-i onora pe cei care au servit în cadrul forțelor armate suedeze și pentru a-și aminti de cei care au murit în timp ce își serveau țara.

Victoria, mamă a doi copii, a fost îmbrăcată într-o rochie cu mânecă lungă, de culoare marină, cu buline albe la sosirea în al doilea oraș ca mărime din Suedia. Strânsă în talie cu o curea albă subțire, rochia a fost asortată cu un sacou alb, fără guler. Prințesa Victoria și-a completat look-ul elegant cu o pereche de pantofi cu toc înalt, de culoare bleumarin, și o geantă închisă la culoare.

La întreaga ținută, ea a asortat cercei cu perle, iar părul șaten l-a avut prins la spate într-un șic. Ca de fiecare dată, machiajul prințesei a fost destul de simplu, cu puțin rimel. Și-a afișat însă zâmbetul larg când s-a pozat cu membri ai forțelor armate suedeze, în special ai Marinei Regale a țării. La un moment dat, ea s-a urcat la bordul unui vas mare, ținându-se de balustradă pentru a nu aluneca.

Prințesa Victoria e moștenitoarea tronului Suediei

Prințesa Victoria este prima în linia de succesiune la tronul Suediei, din 2010. Prințesa moștenitoare e căsătorită cu Prințul Daniel și împreună au doi copii, pe Prințesa Estelle și pe Prințul Oscar. În 2022, cei doi au fost în centrul atenției, când s-a zvonit că sunt la un pas de divorț.

Pentru a-și proteja familia, Victoria și Daniel au negat totul printr-o declarație comună în februarie 2022. Casa Regală suedeză a remis un comunicat cu privire la posibila despărţire a moştenitoarei coroanei suedeze de soţul ei. Prinţesa Moştenitoare Victoria a Suediei şi consortul său, Daniel, au surprins pe toată lumea cu publicarea unui comunicat de presă în care vorbesc despre divorţ.

„Ne-a ajuns la cunoştinţă că există un zvon negativ extins cu privire la relaţia noastră privată. Se răspândesc acuzaţii despre trădarea în relaţie şi un divorţ iminent”, s-a arătat atunci într-o postare a Curţii Regale suedeze pe Instagram, semnată de Victoria şi Daniel.

"În mod normal, nu comentăm zvonuri şi speculații. Dar, pentru a ne proteja familia, vrem să lămurim, odată pentru totdeauna, că zvonurile care se răspândesc acum sunt complet nefondate", au spus cei doi în premieră, infirmând zvonurile despre un posibil divorţ.

Foto: Profimedia

Mai multe