Energicul Prinț Harry! La doar câteva ore după întrevederea din Anglia cu regele, apare pe scenă în Vegas

9 februarie 2024   Royals

Ducele de Sussex nu contenește să ne uimească! Prințul Harry pare că le poate face pe toate și poate fi peste tot. Neobosit, mezinul regal a câștigat mult la capitolul popularitate după cel mai recent episod regal!

Perspectiva oamenilor începe să se schimbe, odată cu evidenta îngrijorare a Prințului Harry pentru sănătatea tatălui său. Viteza cu care s-a îmbarcat înspre Londra denotă cât este de atașat de familia sa, de fapt. Dincolo de reproșurile pe care le-a făcut constant, Harry dovedește încă o dată că este un bărbat pe care te poți baza.

Din păcate, toată familia regală l-a făcut să se simtă nedorit. Nimeni nu l-a invitat să rămână. A venit ca un musafir și a plecat după o întrevedere cu părintele său, care n-a durat nici măcar o oră.

Fratele său nici măcar nu a schițat vreun gest că l-ar aprecia în preajma sa, deși cu siguranță Ducele de Sussex și-a fi vizitat cumnata bolnavă, dacă ar fi fost lăsat.

Ei bine, nu contează, căci Harry este campion să facă naveta SUA-Marea Britanie. Și nici nu-l obosește drumul, căci de îndată ce a revenit pe continentul american, a și fost văzut la un eveniment din Las Vegas!

Prințul Harry și-a făcut apariția surpriză la Las Vegas pentru a prezenta un premiu la NFL Honors 2024, joi seară, la doar câteva zile după ce tatăl său, regele Charles, a dezvăluit că suferă de cancer, un diagnostic care a chinuit mulți membri ai familiei regale.

Ducele de Sussex a apărut la eveniment pentru a-i oferi apărătorului lui Pittsburgh Steelers Cam Heyward premiul Walter Payton pentru Omul Anului.

Prezența Prințului Harry la ceremonie vine imediat după ce a întreprins o călătorie fulger în Marea Britanie. Miercuri, el a aterizat la Londra, după ce fusese văzut anterior în aeroportul din Los Angeles. Mezinul Regelui Charles și-a vizitat părintele bolnav la casa sa din Londra, Clarence House. Maiestatea Sa l-a așteptat anume pe fiul rătăcitor, au vorbit cca 45 de minute, după care monarhul s-a îndreptat cu limuzina înspre locația unde îl aștepta elicopterul, ca să-l ducă la Sandrigham, reședința regală unde a început deja tratamentul anticanceros.

Foto: Profimedia

Mai multe