Este catalogat extrem de dificil și irascibil! Noi detalii legate de Prințul William ies la iveală

20 aprilie 2023   Royals

O nouă carte regală pune gaz pe foc în ceea ce îl privește pe William, noul Prinț moștenitor de Wales. Deși el este cel care pare înțelept și temperat, s-ar putea să ne fi păcălit pe toți.

Oricum, o lume întreagă a rămas mută de uimire după zvonurile că ar avea o amantă, în condițiile în care are deja o familie superbă și o soție spectaculoasă.

Se pare că moștenitorul Tronului britanic nu este o persoană cu care se lucrează ușor. ”Poate fi foarte dificil”, i-a recunoscut un membru regal important autorului Robert Jobson, sub protecția anonimatului. Scriitorul a lansat recent o nouă carte, ”Regele nostru: dezvăluiri legate de bărbatul și de monarhul Charles al III-lea”. (Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed).

Sursa a detaliat informațiile legate de William: ”Este foarte ambițios, iar asta îl poate face uneori nerăbdător.”

Apropiatul familiei regale îl compară cu Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, despre care spune că are infinit mai multă răbdare.

Desigur, o cauză poate fi și vârsta, căci nici Charles la 40 de ani nu era foarte temperat, această latură și-a cultivat-o în timp.

”Când dezbate lucruri cu Regele, William tinde să devină irascibil. Șeful (Charles) este și el temperamental, însă se oprește, la un moment dat. Izbucnește, se manifestă și uită. Cu Prințul William, este altceva. Rar uită ceva.”

Este Prințul de Wales atât de ranchiunos?

Cumva, a devenit mult mai sumbru după moartea Reginei Elisabeta. Problemele îl macină, iar disensiunile mocnite cu fratele său l-au cam secătuit. În ceea ce îl privește pe Harry, William pare lămurit: nu mai dorește împăcarea, nu e dispus să uite și să ierte.

Iar aceste trăiri negative îl afectează puternic, la nivel emoțional.

În autobiografia ”Rezervă” a Prințului Harry, acesta a mărturisit că a avut nenumărate altercații cu Prințul William, fratele cele mare fiind irascibil și adeseori neiertător.

Cu toate acestea, Regele Charles pare că are răbdare și toleranță atât cu William cel iritat, cât și cu sensibilul Harry. Ori de câte ori a avut ocazia, monarhul s-a reunit cu fiii săi. Lucrul acesta se va repeta și în 6 mai, la încoronare, căci Ducele de Sussex a acceptat invitația la evenimentul anului din Marea Britanie.

Foto: Getty și Profimedia

Mai multe