Este prinţul William tăticul anului? Iată cine îi face concurenţă la această categorie

24 mai 2018   Royals

Anul acesta a devenit de 3 ori tată după ce Ducesa de Cambridge l-a adus pe lume pe prinţul Louis pe 23 aprilie. Iar William se descurcă foarte bine în rolul de tătic pentru că are antrenament cu prinţul George (4 şi 10 luni) şi prinţesa Charlotte (3).

Chiar dacă la primul eveniment public la care a participat, după ce a plecat de la maternitatea St. Mary împreună cu Kate Middleton şi bebeluşul regal, a aţipit, fiind foarte evident că abia îşi mai poate ţine ochii deschişi, pe parcurs prinţul William s-a redresat şi este din nou fresh, gata de muncă.

Este membru al familiei regale cu o mulţime de angajamente, viitor rege şi tată la datorie, iar Ducele de Cambridge a pus întotdeauna copiii şi familia pe primul loc, asigurârndu-se că micuţii cresc frumos şi sănătos, păstrându-le viaţa cât de cât privată în primii ani. Aşa că nu e de mirare că William este acum nominalizat pentru premiul Celebrity Dad of the Year 2018. Şi nu este singurul care concurează la această categorie, ci are adversari de temut. Cântăreţul Liam Payne, producătorul de televiziune Simon Cowell, fotbalistul Rio Ferdinand şi prezentatorul TV Simon Thomas sunt printre cei care speră la câştigarea titlului de tatăl anului.

Foto: Arhiva OK!

Mai multe