Exclusiv! Alina-Maria, la brațul lui Nicolae al României, a fost superbă la nunta fratelui său, Mihai

10 octombrie 2024   Royals

Alina-Maria de Roumanie a fost o prezență rafinată la nunta fratelui ei, Mihai Binder, care a avut loc weekendul trecut.

Fratele soției lui Nicolae al României i-a spus Da alesei sale, Bianca Vișinescu, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Biserica Popa Soare din București. Printre invitații de la nunta lui Mihai Binder s-a numărat și frumosul cuplu regal român format din Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria, ultima atrăgând priviri admirative cu ținutele purtate la importantul eveniment din viața fratelui său.

Rochia aleasă de Alina-Maria de Roumanie pentru petrecerea de nuntă este semnată Il Volo, un brand specializat în creații din mătase și dantelă. Soția lui Nicolae al României a purtat o rochie lungă, dreaptă, într-o nuanță plăcută de mov, cu imprimeu floral auriu și fără umeri, în timp ce părul și l-a coafat simplu, prins într-o coadă elegantă.

Mai devreme, la ceremonia religioasă, Alina și Nicolae au purtat ținute elegante de zi. Sora mirelui a fost o prezență deosebit de șic în rochia ei verde cu mâneci midi și imprimeu discret, negru cu alb, piesă pe care a lăsat-o să iasă în evidență, alegând un machiaj și o coafură simplă, dar în ton cu evenimentul.

Alina, fostă Binder, are un frate mai mic de care nepotul regretatului Rege Mihai este foarte apropiat. Nicolae are o legătură foarte armonioasă și cu socrii săi, Rodica și Heinz Binder, cei care (așa cum ne declara într-un interviu din anul 2022) îi ajută foarte mult pe el și pe soția sa în îngrijirea celor doi copii ai lor, Maria-Alexandra și mezinul Mihai.

La începutul lunii septembrie, Alina și Nicolae, împreună cu frumoșii lor copii au făcut subiectul unui amplu articol în revista franceză Point de Vue.

Este vorba despre ediția din 11 septembrie a publicației franceze, în care aceștia apar într-un pictorial foarte simpatic alături de fiica lor, Maria-Alexandra, în vârstă de patru ani, și de mezinul Mihai, în vârstă de doi ani.

Foto: Gabriel Dranau, Point de Vue

Mai multe