Există doar o poziţie în care Kate are voie să pozeze şi e destul de incomodă!

20 octombrie 2017   Royals

Probabil că aţi observat că există doar o poziţie anume în care Ducesa de Cambridge se lasă fotografiată atunci când stă jos. Şi nu, nu e vorba despre o preferinţă personală, ci de o regulă impusă de monarhie.

Da, soţia Prinţului William, ca şi celelalte prinţese, ducese şi regine de altfel, nu are voie să apară oricum fotografiată. Dacă vorbim despre o imagine în care e aşezată, atunci Ducesa nu are voie să-şi încrucişeze picioarele. De altfel, această regulă e valabilă fie că pozează, fie că nu, atâta vreme când vorbim despre un eveniment public, în care reprezintă Casa Regală Britanică.

Expertul în etichetă regală, Myka Meier, spune că această poziţie este una favorită de monarhie, căci elimină riscul ca un fotograf să surprindă mai mult decât e cazul atunci când subiectul poartă rochii sau fuste: ”Picioarele sunt aşezate în aşa fel încât camera să fotografieze doar părţile laterale ale picioarele, protejând, astfel, zonele intime”. Plus că, în modul acesta, picioarele par mult mai lungi decât sunt! ”Poziţia picioarelor lui Kate reprezintă un mod elegant şi flatant de a fi aşezat, căci alungeşte picioarele”.

Mai multe