Felipe și Letizia în intimitate. Au un conac privat, cu o surpriză la subsol

23 august 2024   Royals

Și regii au nevoie de un cuibușor de nebunii. Cum arată locul secret al suveranilor spanioli?

Toată lumea vorbește despre Palatul Zarzuela, dar puțini știu că nu acolo locuiesc Regele Felipe și Regina Letizia. Suveranii spanioli folosesc clădirea principală pentru recepții sau acte oficiale. Chiar alături se află așa-numitul Pavilion al Prințului Felipe și unde locuiește cuplul. Și într-adevăr, este un conac de aproximativ 2.000 de metri pătrați.

Casa monarhilor iberici nu iese în evidență prin austeritatea sa. Este o clădire veche cu mai multe etaje, o grădină privată și chiar un subsol unde Letizia își ascunde cel mai de preț secret. Practic, imediat ce intri în casă, găsești biroul lui Felipe și cel al asistentului său. Există, de asemenea, o mică cameră de zi, un dormitor și o baie.

În partea de sus a scărilor se află zona privată. Acesta este etajul unde Prințesa Leonor și Infanta Sofia au camerele lor, acum mai mult goale, de când fetele au ajuns la vârsta studenției și sunt mai mult plecate la cursuri. Tot aici se află și dormitorul principal al regilor, în care se presupune că dorm încă împreună - în ciuda zvonurilor recente de infidelitate, care le-au perturbat liniștea familială. Evident, ca în orice casă, există câteva băi și două dressing-uri. 

După cum explică publicația spaniolă „Semana”, Regina Letizia „are o cameră imensă în care păstrează fiecare articol de îmbrăcăminte pe care l-a purtat la evenimente oficiale sau private. Se compune dintr-o parte deschisă, rafturi, bare și umerașe...”, explică ei. „De la început, are fiecare dintre modelele sale separate în ordine cromatică. Ceva logic și foarte folosit în sectoarele de retail, textile și modă”, spune Jesús Reyes revistei menționate.

Semisubsolul găzduiește bucătăriile și camerele de serviciu. Se pare că acolo locuiesc mai mulți angajați dedicați curățeniei și întreținerii locuinței regilor. Marea surpriză, fără îndoială, se află în subsolul casei. Subsolul ascunde locul în care Letizia își păstrează toate rochiile la o anumită temperatură. Este „un loc care nu este foarte accesibil și unde există încă mari secrete...”.

FOTO: Casa Majestății Sale, Profimedia

Mai multe