Felix al Danemarcei a împlinit 22 de ani! Și-a sărbătorit ziua cu frații, în Franța, la castelul bunicii

22 iulie 2024   Royals

Fiul cel mic al Prințului Joachim și al contesei Alexandra își petrece vacanța la Château de Cayx, în Franța. Are și un motiv de sărbătoare, Prințul Felix a împlinit 22 de ani.

Familia regală daneză este deja în vacanță! În timp ce Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei se află la Castelul Graasten, în regiunea daneză Jutland, unde monarhii petrec an de an verile, nepoții și nepoatele lor s-au reunit în Franța.

Au avut și un motiv special și anume cea de-a 22-a aniversare a Prințului Felix, al doilea fiu al Prințului Joachim și al primei sale soții, contesa Alexandra. Sărbătoritul a reușit să se reunească cu cei trei frați ai lui la castelul francez al bunicii sale, Regina Margrethe, unde unii membrii ai familiei regale daneze aleg să își petreacă vara.

Deși nu mai este prinț la dorința expresă a bunicii sale, care a susținut această măsură pentru a face o monarhie mai mică, familia regală daneză a fost cea care a împărtășit pe Instagram o imagine pentru a-l felicita pe sărbătorit, care apare pe podgoriile impresionante ale castelului îmbrățișându-și frații: Nicolas, 24 de ani, fiul cel mare al prințului Joachim și al primei sale soții, contesa Alexandra, și frații săi mai mici, Athena, 12 ani, și Henrik (15 ani), ultimii copii ai prințului și ai prințesei Marie, a doua lui soție.

Din imagine nu lipsește animalul de companie al familiei, un pudel haios cu părul alb pe nume Cerise. Contele Felix studiază administrarea afacerilor și managementul serviciilor la Copenhagen Business School. Există posibilitatea ca, pe lângă frații săi, să fi fost prezenți și părinții lui Felix, întrucât mesajul care însoțește poza precizează că acesta „ își sărbătorește ziua de naștere la Château de Cayx, în Franța, împreună cu familia sa”.

Nici urmă de iubita sa, Mie Sofía Elers, o actriță de 23 de ani născută în Chile, cu tată danez, care locuiește în Spania și este studentă la Central de Cine, un centru de formare pentru artiști. 

Foto: Instagram Casa Regală Daneză, Profimedia, Getty Images

Mai multe