Fina Regelui Charles, supranumită ”cea mai frumoasă față regală din lume”, aventură cu Prințul Harry?

2 august 2024   Royals

Cine este și cum arată răsfățata tabloidelor, această prințesă modernă cu talente de influencer?

Este vorba de Prinţesa Maria-Olympia a Greciei şi Danemarcei. O tânără spectaculoasă, în vârstă de 28 de ani, fina Regelui Charles și o fostă pasiune din tinerețe a Prințului Harry.

Adeseori supranumită „cea mai frumoasă față regală din lume”, Prințesa Maria-Olympia a Greciei a devenit o obișnuită a rețelelor de socializare și a podiumurilor de modă. Ce-i drept, are o siluetă de top-model, ce o recomandă.

Prinţesa Maria-Olympia a Greciei şi Danemarcei este o obișnuită a lumii mondene. Nu ratează nicio ocazie de a-și etala stilul impecabil.

Maria Olympia este unul dintre cei 33 de fini ai Regelui Charles. Prințesa în vârstă de 28 de ani a dezvăluit un lucru inedit! Se pare că monarhul britanic nu uită niciodată ziua ei de naștere și îi trimite mereu o felicitare.

Născută la Casa Regală a Greciei, Maria-Olympia a trăit cu precădere la Londra de când bunicul ei, regele Constantin al II-lea, a fost detronat și monarhia greacă a fost abolită în 1973.

Pe lângă legăturile ei cu regele englez, Maria-Olympia are legături de sânge cu aproape fiecare familie regală europeană prin strămoșii tatălui ei. În mai 2016, s-a zvonit că Maria-Olympia ar fi avut o legătură romantică cu Prințul Harry, fiul nașului ei și vărul ei de-al treilea, dar un purtător de cuvânt al familiei regale britanice a respins aceste afirmații.

La vremea respectivă, bârfa a fost lansată de revista australiană New Idea, publicaţia susţinând că lui Harry i-a fost prezentată tânăra de către verişoara lui, Prinţesa Beatrice, iar fratele lui William s-a şi îndrăgostit de blondină!

Olympia, născută în New York, a studiat teatru, istoria artei, grafică şi fotografie în Londra, acolo unde a început să fie din ce în ce mai vizibilă pe scena mondenă. Mai mult, prestigioasa publicaţie Tatler o considera cea mai eligibilă fată din lume, iar această titulatură a fost exact cea care i-a atras atenţia lui Harry, un adevărat playboy la vremea respectivă.

Foto: GettyImages

Mai multe