Fiul lui Charlotte Casiraghi e adorabil. Iată cât de mult îi seamănă mamei lui!

16 mai 2017   Royals

Nepoata regretatei Grace Kelly a luat parte, duminică, la Monaco Formula E Grand Prix, eveniment organizat în Monte-Carlo. Însă, Charlotte Casiraghi n-a venit singură pentru a urmări competiţia! Aceasta a sosit însoţită de unchiul ei, Prinţul Albert de Monaco, de verişorul ei, Louis Ducruet, dar şi de fiul ei, Rapahel, care a fost în centrul atenţiei la acest eveniment.

Charlotte Casiraghi şi fiul său, Raphaël

Nu obişnuieşte să-l aducă la evenimente oficiale, independente de casa princiară de Monaco, aşa că e justificată atracţia tuturor faţă de micuţul Raphael, prezent la Grand Prix. În vârstă de doar trei ani, strănepotul lui Grace Kelly a reuşit să le fure zâmbete tuturor celor din jur cu capriciile lui.

A fost în centrul atenţiei

În zadar a încercat Charlotte Casiraghi să-l stăpânească pe micuţul Raphael, care dădea semne că s-a plictisit să urmărească competiţia. Salvarea a venit tocmai de la cineva din staff-ul lui Charlotte, care i-a oferit micuţului Raphael, deja impacientat, o maşinuţă în miniatură, de culoare galbenă. Încântat, băieţelul de trei ani a acceptat cadoul şi a lăsat-o pe mama sa să urmărească evenimentul.

Şi-a pierdut rapid răbdarea

Cât despre înfăţişarea micuţului Raphael, trebuie să precizăm că micuţul seamănă izbitor cu mama lui. Desigur, îl moşteneşte şi pe tatăl său, Gad Elmaleh, însă – în mare parte – trăsăturile fizice sunt moştenite de la mama sa.

A primit o maşinuţă cadou

La evenimentul acesta, micuţul Raphael purta o cămaşă albă, clasică, o pereche de pantaloni roşii, foarte şic, şi o pereche de adidaşi albi, în timp ce mama sa, Charlotte Casiraghi, a îmbrăcat un outfit stylish, all white, care i-a venit de minune.

S-a liniştit după ce a primit maşinuţa

Micuţul Raphael şi-a văzut de ale lui, în timpul festivităţii de premiere

Amintim că Raphael a venit pe lume în 2013, ca rodul iubirii dintre Charlotte şi Gad Elmaleh, un comediant francez. Anul trecut, în luna mai, Charlotte şi Gad s-au despărţit, menţionând, însă, că au de gând să păstreze o relaţie amicală, de dragul copilului lor. ”Păstrăm legătura. Suntem o familie”, spunea Gad.

foto: Hepta

Mai multe