Floral princess! Ce ţinută reuşită a avut Kate Middleton la Wimbledon!

17 iulie 2017   Royals

Suntem la un pas să credem că cineva a dat iama în garderoba Ducesei de Cambridge şi şi-a făcut de cap. De ce spunem asta? Ei bine, în primul rând, pentru că soţia lui William nu-şi mai reciclează ţinutele vechi, prin urmare toate apariţiile recente ale ei au suflu fresh. În al doilea rând, pentru că toate cele pe care le-a purtat în ultimele săptămâni sunt cu adevărat inspirate, cool şi-n concordanţă cu tendinţele fashion. Nu credeţi? Iată cum s-a prezentat la Wimbledon!

Ducesa de Cambridge a strălucit, duminică, la Wimbledon! Ea a ales pentru această ocazie o rochie care prezenta un imprimeu floral, foarte cool şi vivace. Rochia a fost semnată de unul dintre designerii ei favoriţi, respectiv Catherine Walker, şi i-a venit ca turnată. Ba mai mult, am îndrăzni să spunem că a scos-o din coţul de anonimat în care intrase acum câteva luni, pe când o vedeam purtând veşnicile ţinute reciclate.

În plus, sesizăm şi o oareşcare schimbare la nivel de accesorizare. De data aceasta, Kate a purtat o fundiţă mov cu negru, în culorile specifice ale acestui eveniment sportiv, dar şi o pereche de cercei cu un design inedit. Make-up-ul a fost aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna, realizat cu mânuţa sa, şi impecabil. Nouă ne-a plăcut apariţia sa, vouă?

Şi, desigur, soţul său a fost la fel de bine îmbrăcat, accesorizând un sacou gri la o pereche de pantaloni gri pretrol. Nelipsiţi din peisaj au fost ochelarii de soare, pentru care şi Kate a optat, şi care i-a ajutat să dea o notă cool ţinutelor lor, dar şi să urmărească nestingheriţi meciul de tenis dintre Roger Federer şi Marin Cilic.

Iată o galerie foto cu cele întâmplate la Wimbledon!

Mai multe