Foarte moderni în Franța! Camilla a îmbrăcat un trench Burberry, iar Charles a purtat ochelari de soare

24 septembrie 2023   Royals

Regele Charles și Regina Camilla au arătat impecabil vineri, pe 22 septembrie, în ultima lor zi din vizita lor în Franța! I-au impresionat pe toți cu apariția lor modernă!

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, au făcut furori la ultima lor apariție din cadrul vizitei oficiale în Franța. Vineri, 22 septembrie, cei doi au vizitat Marina Regală, acolo unde au demonstrat încă o dată că formează perechea perfectă!

Majestățile lor s-au alăturat unei recepții la bordul HMS Iron Duke în cadrul unui exercițiu care evidențiază legăturile de apărare dintre Marea Britanie și Franța. Cuplul regal, care s-a bucurat de un mare succes în rândul publicului francez de la sosirea în țară miercuri, s-a întâlnit cu fanii regali care s-au adunat pentru a-i întâlni.

Ultima lor apariție în Franța a fost analizată în detaliu, Regina Camilla a adus un omagiu designerilor britanici purtând trench-ul crem Burberry, în timp ce Regele Charles a îmbrăcat un costum elegant, la care a asortat perechea preferată de ochelari de soare cu rame rotunde.

Ceea ce a atras atenția la ținuta Camilei pentru ultima zi a turneului a fost o misterioasă broșă dreptunghiulară acoperită cu diamante, a cărei origine este necunoscută. Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a îmbrăcat o rochie de palton albastru deschis, pe care a accesorizat-o și cu cercei prețioși. 

Revenind la broșă, ea a purtat acest accesoriu pentru prima dată în ziua de Crăciun din 2022, prima ei apariție la Sandringham de când a devenit regină. La acea vreme, Regina Camilla a folosit accesoriul pentru a-și înfrumuseța paltonul albastru marin Anna Valentine, pe care l-a asortat cu o pălărie Philip Treacy. 

Bijuteria este împărțită în patru cadrane în formă de triunghi, cu o piatră prețioasă pătrată în mijloc. Când a participat la Royal Ascot, la începutul acestui an, regina a purtat pentru a doua oară broșa pentru a-și înfrumuseța rochia de palton verde mentă, iar unii au considerat-o un talisman norocos, deoarece, în acea zi, calul ei Desert Hero a ieșit primul în cursa King George V Stakes. La momentul respectiv, Ascot a scris pe Twitter că broșa aparținuse anterior regretatei soacre a reginei Camilla, regina Elisabeta a II-a.

Blogurile fanilor regali au sugerat că broșa ar fi putut fi inițial un cadou de nuntă oferit de regina Mary nurorii sale, prințesa Marina a Greciei, ducesa de Kent, în 1934. Se crede că Prințesa Marina a vândut broșa înapoi Familiei Regale după moartea Ducelui de Kent, când a avut nevoie de bani. Deși nu este confirmat, broșa arată foarte asemănător cu cea pe care Prințesa Maria i-a dăruit-o Prințesei Marina, dar fără detaliile originale ale arcului din partea de sus, scrie Daily Mail.

Vizita de trei zile a Regelui Charles și a Reginei Camilla s-a încheiat vineri, la Bordeaux. Cei doi au avut parte de o primire prietenoasă din partea președintelui Macron, 45 de ani, și a primei doamne Brigitte, 76 de ani, la Paris. În timpul unui banchet de stat la Palatul Versailles miercuri, Regina Camilla a adus un omagiu fermecător țării care îi găzduiește vizita de stat, optând nu pentru un designer englez, ci pentru casa de modă franceză Dior.

Foto: Getty Images

Mai multe