Fostul Principe Nicolae şi logodnica sa, eleganţi la nunta unui conte! Iată ce ţinute de gală au purtat!

4 septembrie 2017   Royals

Acum că logodna lor a fost anunţată, iar relaţia lor e cât se poate de oficială, fostul Principe Nicolae şi Alina Binder nu se mai feresc de lumina reflectoarelor. Cei doi au fost prezenţi, weekendul trecut, la o nuntă cu ştaif a unui conte.

Au participat la nunta unui conte

Nicholas Medforth Mills, după numele lui oficial, şi logodnica lui, Alina Binder, au fost prezenţi, în weekend, la un eveniment oficial, care a avut loc în Viena. Cei doi, alături de invitaţi de seamă, au asistat la uniunea civilă şi religioasă a Contelui Jean d`Hussonville cu Maria Magdalena de Tornos y Steinhart.

Alături de alţi invitaţi prestigioşi

Acolo, frumoasa Alina Binder a respectat eticheta regală şi a optat pentru o pălărie, asortată fiind la rochia lila, pe care a purtat-o şi cu ocazia anunţului logodnei dintre ea şi Nicholas. A avut, aşadar, o apariţie cât se poate de elegantă şi-n ton cu evenimentul la care participa.

Pe seară, logodnica lui Nicholas a îmbrăcat o altă rochie elegantă, în tonuri de mov, lungă şi cu un decolteu adânc, care-i punea în evidenţă silueta alungită, dar, totodată, respecta cutumele regale şi eticheta unui eveniment de-o asemenea anvergură.

”Ne bucurăm să fim alături de prietenii noştri Contele Jean d'Haussonville şi Maria Magdalena de Tornos y Steinhart, într-un moment deosebit şi fericit al vieţii lor. Ceremonia a avut loc la Viena, pe 26 august, iar eu am avut onoarea să fiu cavaler de onoare. O căsnicie fericită şi trainică le dorim!”, a scris Nicholas de Roumanie Medforth-Mills pe pagina de Facebook.

Această apariţie a marcat, aşadar, un prim eveniment oficial la care Nicholas a participat alături de logodnica sa. Zâmbitori şi iubitori unul cu celălalt, Nicholas şi Alina le-au oferit celor din jur ocazia de a-i vedea în ipostaza de cuplu.

Fotografia cu care-şi anunţau logodna

Anul viitor, în vară, Nicholas şi Alina îşi vor uni destinele în mod oficial. Cei doi sunt împreună de doi ani, iar pe 29 iulie, anul acesta, şi-au anunţat logodna.

foto: Facebook

Mai multe