Fostul Prinţ Nicolae şi-a sărbătorit fetiţa. Fotografii noi de la aniversarea de un an a Mariei-Alexandra

8 noiembrie 2021   Royals

Ieri a fost prilej de sărbătoare pentru nepotul cel mare al regretatului Rege Mihai.

Nicolae al României, în vârstă de 36 de ani, şi-a aniversat fiica, pe Maria – Alexandra, micuţa împlinind un an. Acesta a postat pe pagina lui oficială de Facebook o serie de poze aniversare cu fetiţa lui şi cu soţia sa, Alina-Maria de Roumanie, însoţite de următorul mesaj: “Acum un an, viaţa noastră s-a schimbat. Eu şi soţia mea, Alina-Maria de Roumanie, am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, pe fiica noastră! La mulţi ani Maria - Alexandra!”.

În aceste fotografii simpatice, o putem vedea pe fetiţa celor doi îmbrăcată într-o rochiţă albă, în faţa unui tort în miniatură cu o lumânare în forma cifrei 1.

Fostul Prinţ Nicolae este căsătorit cu Alina-Maria din anul 2018, ceremonia religioasă şi recepţia de nuntă având loc la Sinaia, destinaţia preferată a fostei monarhii româneşti.

Nepotul regelui mai are o fetiţă dintr-o relaţie neoficială, pe Iris Anna, în vârstă de cinci ani, care a venit pe lume în urma legăturii pe care Nicolae a avut-o cu Nicoleta Cîrjan. Acesta este, cel mai probabil, şi motivul pentru care prinţul a fost scos de pe linia de succesiune la coroana României şi i s-a retras titlul regal.

Mai multe