Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, apariţie rară alături de fiul său şi de noră. Regina Letizia a fost strălucitoare

8 ianuarie 2018   Royals

Ultima oară când a apărut în public a fost cu ocazia participării la înmormântarea Regelui Mihai I în România, pe 16 decembrie, iar acum fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, a participat alături de familie la Ziua Epifaniei. Pe 6 ianuarie familia regală a Spaniei s-a reunit pentru o sărbătoare importantă, a 12-a zi de Crăciun sau Ziua celor trei magi.

Astfel, regele Juan Carlos I a ieşit din nou în public, la doar câteva zile după ce s-a plâns în mod public că se simte marginalizat de familia regală. Pe 5 ianuarie a împlinit venerabila vârstă de 80 de ani, iar monarhul spaniol a apărut îmbrăcat în haine de gală, alături de fiul său, Regele Felipe al VI-lea, Regina Letizia şi soţia sa, fosta regină Sofia, la o ceremonie care a avut loc la palatul regal din Madrid.

Actualul rege Felipe al VI-lea i-a adus un omagiu tatălui său în timpul ceremoniei, într-o încercare de a-l face fericit pe fostul conducător al Spaniei. Cu patru ani în urmă, regele Juan Carlos abdica lăsându-i locul la tron fiului său Felipe.

La ceremonie a fost şi fosta Regina Sofia, îmbrăcată într-un costum strălucitor, foarte colorat, format din fustă lungă şi sacou cu inserţii de roz, mov şi auriu. De departe, cea mai fermecătoare apariţie a fost cea a stilatei Regine Letizia care a ales să poarte o rochie dintr-un material preţios, catifea. Letizia a îmbrăcat o rochie foarte elegantă, lungă până în pământ, bleumarin, un model strâns în talie cu o curea care a făcut-o să pară longilină.

Foto: Getty Images

Mai multe